Elif - A szeretet útján 2. évad, 156-160. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 2. évad, 156-160. rész tartalma

 

 

2019.01.28., Hétfő 16:50 - 2. évad, 156. rész

Asuman ismételten apja akarata ellenére szökik ki otthonról, kockáztatva ezzel, hogy nem lesz kész a felvállalt munkájával, ezért egész éjszaka Elifet és Incit dolgoztatja. Eközben Tugce nagyon nehéz házi feladatot kap, készítenie kell egy órát papírból. Zeynep és Selim segít neki, de mint a szerelmesek általában marakodni kezdenek, ezért a kislány egyedül készíti el az óra számlapját. Eközben Necdet ételt küld Goncának, azonban mikor Nazan belép a nőt a földön fekve találja meg.

2019.01.29., Kedd 16:50 - 2. évad, 157. rész

Cemal részegen ér haza az esti ivászatból. Reggel másnaposan ébred és közli Asumánnal, hogy a kávézó tulajdonosa, Sedat el akarja venni feleségül. Necdet sehogy sem bírja magához téríteni Goncát, ezért kórházba megy vele. Elif és Inci irigykedve nézi, ahogy a gyerekek játszadoznak a gazdag háznál. Necdet a kórházban megtudja, hogy Gonca gyermeket vár. Aliye kínosan érzi magát azért, hogy Tülay, holott a házuk vendége, mindenkit kiszolgál. Zeynep megtudja Melektől, hogy egy hírcsatorna közzé teszi Elif eltűnését.

2019.01.30., Szerda 16:50 - 2. évad, 158. rész

Melek nyilatkozik a tévében és arra kéri a nézőket, hogy segítsenek megtalálni Elifet. Asuman látja a híreket és megdöbben, hogy Elif egy gazdag család gyermeke és elmondja az apjának, aki felhívja Necdetet. Necdet még több pénzt ígér neki, ha elintézi, hogy Elifet senki se láthassa meg. Gonca ridegen bánik Necdettel és közli vele, hogy Necdetnek sikerült lerombolnia az iránta érzett hitét. Arzu nem hajlandó elhinni, hogy Gonca tényleg várandós. Azt hiszi, hogy Gonca csak ezzel akarja Necdetet magához láncolni. Meleket felhívja egy férfihang, hogy a kislánya látta Elifet.

2019.01.31., Csütörtök 16:50 - 2. évad, 159. rész

Kenan és Melek elmondják Zeynepnek és Selimnek, hogy téves bejelentés volt. Kenan hazamegy, Selim pedig elmegy a piacra. Közben jön egy férfi, és elmondja Feridének, hogy ki kell kapcsolnia a gázt, mert nem fizette be a számlát. Tülay minden pénzét beleadja, hogy kiegyenlítse a számlát. Megérkezik Sedat, az apja és az anyja Cemalhoz, de kiderül, hogy Asuman megszökött. A vendégek felháborodva távoznak. Selim visszaér, és Zeynep elmondja neki, hogy mi történt. Gyanítják, hogy az étteremmel nem stimmel valami, de Tülay mindent tagad. Asuman elmegy a nagynénjéhez, és azt kéri, hogy rejtse el.

2019.02.01., Péntek 16:50 - 2. évad, 160. rész

Asuman elmegy az Emiroglu birtokra. Selimmel és Zeyneppel beszél, akik fel is veszik, és másnap fog kezdeni. Közben Tugce megérkezik az iskolából, és Asuman beszélget vele. Megtudja tőle, hogy egy másik lány, Elif is lakott velük. Tugce mutat róla egy képet, és Asuman rájön, hogy az apja Necdettől hozta el Elifet. Cemal hiába keresi Asumant, inkább elmegy kártyázni Sedat kávézójába. Elif és Inci kijutnak a házból, és ők is Asumant keresik. Pont amikor visszamennének a házba, találkoznak Asumannal. Asuman hazaküldi Incit, és elviszi Elifet Necdethez, aki válaszok helyett leteremti, amiért kérdezősködik.