Riválisok 12-16. rész tartalma

Riválisok 12-16. rész tartalma

 

 

2019.01.21., Hétfő 15:00 - 12. rész

Valentina meglátja a kis Santiago képét Alonso irodájában, de a férfi azt hazudja neki, hogy egy unokatestvére kisfia, mert nincs bátorsága elmondani az igazságot. Valentina arra kéri Alonsót, hogy hívja meg az unokatestvérét is az esküvőjükre. Benita nagyon örül, amikor megtudja, hogy mégis lesz esküvő. Narda beszámol Toledo nyomozónak gyanújáról, miszerint Ivana ölte meg a férjét. Valentinának fogalma sincs, ki lehet az a Brenda nevű nő, aki őt kereste.

2019.01.22., Kedd 15:00 - 13. rész

Ivana nyíltan szembeszáll Isabellel, és a szemére veti, hogy Valentina fontosabb számára, mint a saját lánya. Alonso felkeresi Valentinát, hogy bevallja neki az igazságot Brendáról, de az esküvői előkészületek annyira lefoglalják menyasszonyát, hogy nem tud beszélni vele. Mivel Ivana kérésére Felipe alibit biztosít a lánynak, Toledo nyomozó más irányban kezd nyomozni. Kapóra jön neki, hogy Margarita felhívja és elmondja, hogy Oscar és Alonso veszekedtek.

2019.01.23., Szerda 15:00 - 14. rész

Az esküvőre tartva Alonso észreveszi, hogy követik. Neon bosszankodik, amikor Alonso meglóg előle. A templomhoz érve Valentina csodálkozik, hogy a vőlegény még nincs ott, ezért tesznek még egy kört az autóval. Ivana azt hiszi, hogy Alonso mégis lelép vele meg az értékekkel, amiket a ház széfjéből vett ki. Gabriela és Felipe elmennek Alonso lakására, és megtudják, hogy látták távozni egy bőrönddel. Valentinának üzenetet hagyott, miszerint le kell mondania róla.

2019.01.24., Csütörtök 15:00 - 15. rész

Isabel és Benita rettentő idegesek, mert nem tudják, hol lehet Valentina. Amikor megérkezik, mintha kicserélték volna. A kedves Valentina eltűnt, helyette egy hideg, barátságtalan és szigorú nővel állnak szemben, aki közli velük, hogy a Cascabeles birtokra költözik, és senkit nem akar magával vinni. Valentina kocsiba ül és megérkezik a birtokra, ahol gyermekként járt utoljára, s azonnal összekülönbözik Rosendóval, az intézővel.

2019.01.25., Péntek 15:00 - 16. rész

Valentina helyreteszi Rosendót, az intézőt, aki épp erőszakoskodik Iluminadával, amikor ő a házba lép. Az új rideg és szigorú Valentina azonnal érvényesíteni tudja az akaratát. Rosendónak nem tetszik, hogy kitették a szűrét a házból, ahol eddig Valentina szüleinek lakosztályában lakott. A barátnőjéhez, Crisantához költözik, aki Iluminada anyja. A lány megkéri Valentinát, hogy lakhasson a birtokon. Felipe elmegy elbúcsúzni Valentinától, mivel áthelyezték, de csak Ivanát találja otthon. Elmondja neki, hogy szerinte ő gyilkolta meg Oscart, de a lány tagad.