Yago 26-30. rész tartalma

Yago 26-30. rész tartalma

 

 

2019.02.11., Hétfő 19:00 - 26. rész

Yago nagy pofont kap és nem ért semmit, Morena kidobja úgy, hogy nem is beszélik meg a dolgot. Lángocska nem tud válaszolni arra, hogy honnan van a király. A fehér király megtalálta a helyét, de mi lesz vele? Laura próbálja nyugtatni barátnőjét. Thomasnak sikerül elcsalnia Morenát a szállodába. Munka ügyben faggatja és kémnek akarja. Mikor a mosdóba megy altatót tesz a poharába. Ezalatt Melina elmondja Yagonak, hogy Morena és Thomas a szállodában találkoznak. Adolfó a történtek után nem akar Robertoval találkozni. Yago kutyául szenved. Elmegy a szállodába, ahol Thomas szobájában találja Morénát. Az akció tökéletesen sikerül. Yago tombolva érkezik haza. Iszik és visszaindul az őserdőbe. Morena amikor felkel, össze van zavarodva. Gardel elkeseredetten hívja fel Morenát. Roberto nem akar tovább Renolsonak dolgozni, zűrös ügybe keveredik.

2019.02.12., Kedd 19:00 - 27. rész

Robertot a rendőrség előállítja, le akarják csukni, mert köze van a rabláshoz. A sértett pontos személyleírást adott a rablókról, no meg az autóról is. Melina Aldohoz rohan a hírrel, hogy Yago elment. Aldo számára itt a lehetőség, most kitúrhatja az örökségből unokaöccsét, hiszen saját akaratából távozott. Morena Gardel kérésére a buszhoz rohan szerelmet vall és elmondja Yagonak, hogy félreértés történt. Ő azonban mégis elindul. Jasmin és Gardel is haza akar menni. Morena kikészül, nem ért semmit. Laura próbál segíteni. Melina tombol, nem sikerült a terve, Thomastól védelmet akar kicsikarni. Közben a buszon Yago egy szülő nőnek segít, akinek a férje Aldonál dolgozik és elhagyta. Morena segítségért megy Gardelhez. Chinot elfogja a rendőrség és most Robertonak is segíteni kell. Yago megtudja ki az apja a kislánynak: Mario aki a Sirenio cégnél dolgozik. Segíteni akar. Adolfo Elenát a DNS vizsgálatról faggatja és ezzel valami régi titok tárulhat fel. Adolfo a templomba megy mert nagyon nyomja a lelkét egy eskü a Serenio család legféltettebb titkáról. Yago visszamegy a céghez és véletlenül kihallgatja Aldo beszélgetését, ahol csalónak nevezi.

2019.02.13., Szerda 19:00 - 28. rész

Robertot nem ismerte fel senkit a rendőrségen. Adolfo gyóntatójától kér segítséget. El kell menni Hosefina asszonyhoz, Aldo anyjához, hogy feloldozza esküjét. Estére meg lesz a teszt eredménye. Roberto ideges, nem akarja rács mögött végezni újra. Melina nem adja fel és Thomas értesíti, hogy Yago visszatért. Aldo ünnepséget tervez Yago visszatérésére. Morena meghívja anyját a partira és megmondja neki, hogy apját bár felkereste, még nem mondta el neki a titkot. Hosefina további esküre kötelezi Adolfót, nem tárhatja fel a titkot, bár az Yago bukását jelentheti. Bár Hosefina asszony nem is tud Lucio haláláról. Lángocska elviszi Jasmint, hogy kisegítsen az esti fogadáson és nem is tudja, hogy Yago családjához vették fel. Laura aggódik Morena miatt, sokat iszik mostanában. Az ünnepség közepén megérkezik a doktor az eredményekkel.

2019.02.14., Csütörtök 19:00 - 29. rész

A DNS teszt negatív lett, Yagot kitagadják. Aldo csalónak nevezi és rendőrt hív. Melina terve megint összeomlik, próbálja Yagot védeni, de hiába, Aldo undorítóan közömbös és fölényes. Yago nem adja fel, vissza akar térni. Melina is titkot sejt az ügy mögött. Mercedes is hiába faggatja apját, nem mondhatja el a titkot. Morena is Yago védelmére kel. Yago összeomlik. Lángocska nem ért semmit. Thomas újra szerelmet vall és nem mond le Morenáról, bár szerelme elutasításra talál. Gardel mindent elmesél Lángocskának, végre Yago is beszélget vele, majd leülnek sakkozni. Adolfo beszélni akar Aldoval. Morena felkeresi Yagot, Mercedes pedig Hosefina asszonyt. Elmeséli neki, hogy felbukkant Fabio. Adolfo Aldonak tárja fel a titkot, nem bírja tovább magában tartani. Morena is csalónak nevezi Yagot.

2019.02.15., Péntek 19:00 - 30. rész

Adolfo felfedi hát Aldonak a család titkát. Morena csalónak nevezi Yagot, Melina azonban nem hisz neki. Yago nem érti a két nő konfliktusát, a helyzet kezd kínossá válni. Morena csak a csalódástól akarta megmenteni Yagot. Aldo nem hisz Adolfonak, pedig Lucio egy cseléd fia volt akit örökbe fogadtak, mert anyja elhagyta. Arra kéri Aldo, őrizze tovább a titkot. Adolfo gyóntató papja azt javasolja, hogy a titkot Yagonak is meg kell tudnia. Luisa és Jasmin jól kijönnek egymással. Elena teljesen ki van készülve, iszik és kiabál, gyilkosnak nevezi férjét. Adolfo észreveszi Aldo titkos széfjét és benne Lucio örökbeadási iratait. Aldo rájön és megszervezi a bűncselekményt, Yagot elraboltatja és késével leszúratja Adolfot.