Yago 6-10. rész tartalma

Yago 6-10. rész tartalma

 

 

2019.01.14., Hétfő 19:00 - 6. rész

Gardel is elindul Yago után, hogy ne legyen egyedül a városban. Családja villájára talál rá s nem is tudja, hogy hova került. Morena megkapja a rendezvényszervező állást és már az esküvőt szervezi a villában. Nagyapja a cinkosa lesz, hiszen argentinnak adta ki magát. Yago elmenekül, de a rendőrségen nem hisznek neki. Gardel találkozik barátaival a nagyvárosban. Segítik őt, meg kell találnia a fiút. Melina beköltözik a házba. Yago egyetlen emberben bízik, a csavargó Selsoban. A szabad ég alatt újra előjön a rémálom. Roberto 25 év után kiszabadul a börtönből. Aldotól követeli ígéretét, hiszen helyette ült a börtönben Victoria meggyilkolása miatt.

2019.01.15., Kedd 19:00 - 7. rész

Morena Buenos Aires-ben akar maradni. Aldot bűntársa, Roberto zsarolja. Morena kénytelen segíteni Yagonak, hogy bejusson Aldohoz az irodába. Egy ügyes csellel ellopott motorját is sikerül visszaszerezni. Roberto felhívja Adolfot, apósát, ő bízott benne és most hisz ártatlanságában. Yago az újságból értesül róla, hogy anyját meggyilkolták.

2019.01.16., Szerda 19:00 - 8. rész

A gyilkosságot még Gardel sem tudta. Yagot felkavarja, a rémálom valósággá vált, ott volt és hallotta a gyilkosságot. Gardel nagyon félti a fiát. Amikor felkeresi a villát Lucio épp megy hazafelé, Yago menti meg, amikor összeesik. Morena nem hiszi el Yagonak az igazat, nagyon csalódott. Közben Morenát Roberto, a börtönből szabadult kertész is keresi, hiszen titkon azt reméli a lánya. Morena bizalmatlan hozzá. Lucio kicsit jobban van a kórházban. Yagot is szerelmi seb gyötri, kedvese kígyómarásban halt meg. Mercedes felkeresi apját, mert tudni akarja lánya címét. Moréna azért dühös az anyjára, mert hazudott neki apja kilétéről.

2019.01.17., Csütörtök 19:00 - 9. rész

Lucio egy seb alapján felismeri Yagoban unokaöccsét, Fabiót. Nagy az öröme. Bár Gardel aggódik, nem tudja, hogy megbízhatnak-e Lucioban. Morena szakítani akar Yagoval.

2019.01.18., Péntek 19:00 - 10. rész

Váratlanul megérkezik Mercedes, Morena anyja. Veszekedésüknek fültanúja Yago is és megtudja, hogy Mercedesnek köze van Roberto Cardinashoz, anyja gyilkosához. Lucio felfedi Melinanak titkát Yagoról.