Yago 31-35. rész tartalma

Yago 31-35. rész tartalma

 

 

2019.02.18., Hétfő 19:00 - 31. rész

Thomas és Aldo talál Adolfora a kertben. Yago is nyakig benne van: nála van a gyilkos kés és ott fekszik leütve közel a villához. Gardel és Melina észreveszi, hogy Yago eltűnt. Közben Morena megérkezik a villába, ahol megtudja nagyapjáról a borzalmas hírt. Roberto elmegy Mercedeshez, egy utolsó lehetőséget kér. A házból eltűnt 2000 dollárt Yago zsebében találják meg, a rendőrök számára egyértelmű az indíték. A nyomozás számára tökéletes bizonyítékot találnak a kertben, Yago nyakláncát. Melina azonnal ügyvédet keres. Egyedüli tanú Lángocska akit szintén leütöttek. Mercedes minden mocskát Morenára hányja. Moréna nem hisz a vádaknak, nem Yago a gyilkos. Yago Gardeltól tudja meg, mivel vádolják.

2019.02.19., Kedd 19:00 - 32. rész

Aldo terve tökéletes, kis idő és összefüggésbe hozzák Yago ügyét és Adolfo meggyilkolását. Csak Melina tehet keresztbe neki, ő jól tudja, hogy ez Aldo műve. Adolfo testét elviszik és fel akarják boncolni. Yago nem ért semmit. Mercedes és Morena teljesen kikészül, Thomas támogatja őket. Melina el akar menni a házból és ezt most Aldo sem tudja megakadályozni, még szerelmi vallomásával sem. Közben Yagot kiengedték a börtönből és ez Aldot meglehetősen feldúlja. Yago Morenához menekül, aki nem akar hinni neki. A felügyelő gyanakszik, hogy Yago és Adolfó bűntársak voltak, mert egy papírt találtak Adolfo zsebében Yago címével. Véletlenül Lángocska mindent hall a házban. Yago Morenától kér segítséget, mert a nagyapjára bízott titok lehet a kulcsa a gyilkosságnak és akkor, kiderül nem ő tisztázhatja magát. Morena nem igazán hisz neki. Gardel megérti, hogy a Sirenióknak áll útjában Yago. Aldo felajánlja, hogy fizeti a temetési költségeket. Végül Yago és Morena ismét szerelmet vallanak egymásnak, amit forró csók követ.

2019.02.20., Szerda 19:00 - 33. rész

Thomas értesíti a rendőrséget, hogy Yago Morenánál van, ő azonban elrejti. Melina idegesen rohan Morénához, majdnem betöri az ajtót és nekiesik Laurának. Morena kimenekíti Yagot a lakásból, Yagonak menekülni kell. Morena kidobja Melinát, de ő elviszi azt a papírt, amit Morena elveszített Yago üzenetével. Melina beköltözik Rufinohoz. Aldo elmegy anyjához az intézetbe és közli vele, hogy Adolfo meghalt és azt is, hogy tud Lucio örökbefogadásáról. Morena és Mercedes elmennek a holttestért, Thomas elkíséri őket. Anya és lánya egymásnak ugranak Yago miatt. Közben elindul Melina Yagot megkeresni a kis papír alapján, a rendőrséget pedig Morenának kiadva magát értesíti Yago hollétéről. Aljas csel, hogy Yago előtt Morenát befeketítse. Adolfo temetésére elmegy Lángocska is. Mercedes pedig Hosefina asszonyt kíséri el. A vak asszony Lángocska hangjában saját fiát véli felfedezni.

2019.02.21., Csütörtök 19:00 - 34. rész

Yago beszáll Andrea autójába de az nem indul. Menekülnek a rendőrök elől. Szerencséjük van, sikerül megszökniük. Hosefina Lucio vagy Franco fia hangját fedezi fel Lángocska hangjában, de nem veszik komolyan. Roberto belemegy, hogy piszkos munkát is elvállaljon több pénzért Renolsonál. Melina egy barátja szállodájába viszi Yagot. Közben Morena azon idegeskedik, hogy nem találja a papírt. Yago nem érti, hogy Morena miért adta volna fel őt a rendőrségnél. A rádióban hallja a rendőrségi közleményt, miszerint Morena jelentette fel. Selso elmegy Morenahoz, hogy megtudjon valamit Yagoról. Ott találkozik először Laurával és persze ügyvédnek hazudja magát. Közben Morenat beviszik a rendőrségre és faggatják. Részleteket akarnak tőle a feljelentéssel kapcsolatban. A rádióhírt Gardel is hallotta, nem bízik Morenában tovább és ezt a szemébe is mondja.

2019.02.22., Péntek 19:00 - 35. rész

Jasmin nem hagyja cserben Yagot. Yagonak be kell jutnia a villába, Aldo széfjébe. Mercedes megtudja, hogy Morena elmondta Robertonak, hogy ő a lánya. Elena tombol, inni akar és nincs otthon ital de el is akar utaznia a kis Mateoval. Aldo nyugtatni próbálja és bizalma jeléül elárulja a széf kombinációját Elenának. Jasmin ezt ügyesen kihallgatja. Roberto nagyon boldog, Matildenek el is meséli a nagy újságot. Aldo pénzel valakit, aki börtönben ül. Jasmin elmondja Yagonak a zárkombinációt és Lángocskának pedig az üzenetet. Segít bejuttatni Yagot a házba. Roberto nem bántja Mercedest azért, amit tett, de Mercedes csak gyűlölködik. Selso továbbra is ügyvédnek adja ki magát Laura előtt. Együtt mennek el egy étterembe, ami pokolian drága, Selso bajban van. Elena felfedezi Yagot Aldo szobájában.