Szerelmem, Ramón 1-3. rész tartalma

Szerelmem, Ramón 1-3. rész tartalma

 

 

2019.03.12., Kedd 15:40 - 1. rész

Fabiola szülei egy repülőgép-balesetben meghalnak, így ő és a kishúga, Andrea árván maradnak. Szüleik vagyonát egyenlően öröklik, azonban a végakarat felolvasásakor a család igencsak meglepődik, amikor megtudják, hogy az elhunytaknak nem kevesebb, mint egymillió dolláros életbiztosításuk volt. A még nagyobb meglepetés pedig akkor következik, amikor kiderül, hogy ennek a pénznek ki a jogos örököse...

2019.03.13., Szerda 15:40 - 2. rész

Mindenki magának akarja a pénzt, amit Juanara bíztak, ő azonban úgy dönt, hogy megtartja az egymillió dollárt, és saját belátása szerint segíti Fabiola és Andrea életét. Julio szerencsejátékra költi minden vagyonukat, amiről a felesége mit sem sejt. Ramón óriási galibába keveredik Sofía miatt.

2019.03.14., Csütörtök 15:40 - 3. rész

Ramón a fegyveres bűnözők fogságába kerül, és kishíján az életével fizet, amiért segített Sofíanak elszökni, de a lány megmenti őt. Antonio megtudja, hogy volt feleségének új párkapcsolata van, ezért minden érzelmi kötődést meg akar szüntetni a nő irányába. Sofía újfent megszökik, és egyenesen Ramón lakására megy, aki képes érte feláldozni eddigi életét. Egy szakember segítségével megkezdik Andrea kezelését, hogy újra tudjon beszélni.