Hat nővér 66-70. rész tartalma

Hat nővér 66-70. rész tartalma

 

 

2019.03.18., Hétfő 15:10 - 66. rész

Anyám medálja

Blanca beleveti magát a munkába, és Cristóbal segítő jobbkeze lesz a járvány idején, ami kiváltja Dona Dolores rosszallását. A karantén miatt Salvador módosítja a fürdőhellyel kitűzött szállítási időpontot, amiről Dianának később szól, emiatt parázs vita alakul ki kettejük között. Benjamín megvakul a himlő miatt, amitől Petra teljesen összezuhan. Don Luis erőszakkal eléri, hogy meglátogathassa Franciscát. Salvador az anyja medáljával kéri meg Diana kezét.

2019.03.19., Kedd 15:10 - 67. rész

Búcsú Franciskától

Feloldják a Silva ház és a gyár karanténját, ám Francisca állapota nem javul. Szembe kell nézniük azzal az eshetőséggel, hogy belehal, így mindenki arra készül, hogy búcsút vegyen tőle. Kínos helyzet alakul ki, mikor Luis és Gabriel egyszerre érkeznek beteglátogatásra a Silva házba

2019.03.20., Szerda 15:10 - 68. rész

Érezd magad hasznosnak

A járványnak vége, újraindul az élet. Benjamín a vaksága ellenére visszatér a gyárba. Francisca lábadozik, melyben nagy erőt ad neki Gabriel iránt érzett szerelme. Diana észreveszi, hogy kevesebb pénz van a kasszában, és az egyik munkást gyanúsítja lopással, miközben Salvador mélyen hallgat az általa elkövetett gaztettről.

2019.03.21., Csütörtök 15:10 - 69. rész

A vesztes parti ára

Dona Dolores azt követeli Cristóbaltól, hogy ne dolgozzon többet Blancával. Luis szigorú felügyelet alatt próbálja tartani Franciscát, miközben Gabriel nagyon várja, hogy a lány visszatérjen végre az Ambigúba. Diana még mindig az eltűnt pénz után nyomoz. Miguel tudni véli, melyik munkás lopta el a pénzt, ám Salvador bevallja, hogy ő a tettes. Celia ott felejti a regényét Petránál, aki beleolvas, és mélyen felháborodik. Adela és Mauro ellátogatnak a Villa de Parísba az esküvőre készülődve. Mauro zsebéből kiesik egy levél, amit véletlenül Germán talál meg

2019.03.22., Péntek 15:10 - 70. rész

Jó tett helyébe rosszat várj!

Diana összeomlik a csalódás miatt, amit Salvador méltatlan lopása okozott. Cachetera újabb zsarolással fenyegeti Franciscát. Dona Dolores arra kényszeríti Blancát, hogy jegyesoktatásra járjon Rodolfóval. Elisa továbbra is azon mesterkedik, hogy elmehessen a barátnője estélyére.