Sorsok útvesztője 239-243. rész tartalma

Sorsok útvesztője 239-243. rész tartalma

 

 

2019.04.08., Hétfő 18.35 - 239. rész

Ardát letartóztatják Fulya vallomása alapján, Szultan pedig retteg, hogy ők is követik a börtönbe. Arra biztatja Efsunt, hogy tűnjenek el, de a lány besokall az eddigi életétől és összevesznek a nagynénjével. Arda és Efsun között valódi érzelmek bontakoznak ki, amit Ismail féltékenyen, Hulya és Kenan hitetlenkedve figyel. Mehmet Emír megtudja, hogy az unokaöccsét letartóztatták, amitől rosszul lesz. Az orvos figyelmezteti a férfit, hogy kímélje magát a stressztől.

2019.04.09., Kedd 18.35 - 240. rész

Mehmet Emír közli a családdal, hogy Hasrettel együtt elutazik, ha pedig hazatér, megkéri a nő kezét, és érvénytelenítteti Kenan és Hulya házasságát. Szultan szeretne kibékülni Efsunnal és elmondani, hogy az ő lánya. Fulya közli Mehmet Emírrel, hogy semmilyen követelése nincs felé, sem magával, sem a gyerekkel kapcsolatban. Arda meglepi Efsunt az új ruhaszalonnal, a megnyitó azonban botrányba fullad Szultan feltűnésével.

2019.04.10., Szerda 18.35 - 241. rész

Efsun magából kikelve kérdőre vonja Ilyast, hogy ki a valódi anyja. A férfi elmondja neki és Szultannak, hogy Efsun az ő lányuk, és az hazudja, hogy nem tudja mi történt és hol van Szultan lánya. Hanife megzsarolja a kétségbeesett anyát, hogy egy bizonyos összeg fejében mindent elmond neki. Mehmet Emír Hasrettel együtt megszökik és a tengeren élvezik a boldogságot. A férfi feleségül kéri a szerelmét, mit sem sejtve arról, hogy a hajó mélyében egy bomba ketyeg. Kenan bosszúja őket is eléri.

2019.04.11., Csütörtök 18.35 - 242. rész

A robbantás után Mehmet Emírt és Hasretet a partra viszik, a nőn azonban már nem tudnak segíteni. Bahar összeomlik a hír hallatán. Hanife zsarolni próbálja Szultant, aki hajlik arra, hogy az információért cserébe fizessen a lánynak. Amikor Ganime megtudja, hogy Hanife elárulja őt, összevesznek, a vitának pedig borzalmas következményei lesznek.

2019.04.12., Péntek 18.35 - 243. rész

Hanife kórházba kerül, ahol feljelentést tesz Ganime ellen. Azt hazudja, hogy az idős asszony lökte ki az ablakon. Bahar és Efsun Hasret házában töltik az éjszakát, ahol Refikval is közölniük kell a rossz hírt. Hamarosan feltűnik az Erkira család, hogy bemocskolja Hasret emlékét, valamint, hogy rávegyék Bahart, mondjon le az örökségről. Kenan továbbra sem nyugszik: a következő célja, hogy elvegye Bahart Mehmet Emírtől.