Elif - A szeretet útján 2. évad, 195-199. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 2. évad, 195-199. rész tartalma

 

 

2019.03.25., Hétfő 16:50 - 2. évad, 195. rész

Hamit, Elif és Salih megpróbál pénzt szerezni, hogy felhívhassák a szórólapon szereplő számot. Tülay elmegy a kórházba, hogy meglátogassa Meleket. Elifnek alig pár szót sikerül beszélnie Melekkel, amikor felbukkan Senol, ezért a három gyereknek menekülnie kell, de útközben elveszítik a szórólapot. Kenan az ügyvéd segítségét kéri, hogy bemérhessék, honnan jött a hívás, de minden hiába. Kenan, Melek, Elif és Hamit folyamatosan elkerüli egymást. Gonca, Erkut segítségével ráveszi Erkutot, hogy ne menjen el vele a terhességi vizsgálatra, Gonca pedig arra kéri meg Erkutot, hogy segítsen abban, hogy találkozhasson Serdarral, míg a kórházban vannak.

2019.03.26., Kedd 16:50 - 2. évad, 196. rész

Gonca és Serdar találkozik egymással. Gonca elmondja, hogy van egy terve, azért hagyja Necdetet abban a hitben, hogy még mindig várandós. Kenan és Melek elmegy Muhsin házához, nem tudván, hogy Hamit és Elif is oda tart. Gonca a kórházban összefut egy lánnyal, aki elsírja neki, hogy várandós, de a gyerek apja elhagyta őt. Melek és Elif hajszál híján elkerüli egymást Muhsin házánál. Elif elmeséli Incinek, hogy valójában azért ment el, hogy megkeresse a mamáját és közben tudta meg, hogy Melek is keresi őt. Melek, hogy legalább lélekben közel legyen Elifhez, a vendégszoba helyett, Elif ágyában pihen le.

2019.03.27., Szerda 16:50 - 2. évad, 197. rész

Gonca meggyőzi Fundát, hogy adja neki a gyermekét a szülés után, cserébe ő gazdagon megjutalmazza és eltartja a terhesség alatt. Melek jobban érzi magát, ezért hazamegy az Emiroglu birtokról, otthon azonban egy nem túl kellemes meglepetés fogadja: Arzu. A dolgok már kezdenek elfajulni, mikor Erkut, aki tudomást szerzett Arzu szökéséről megérkezik, hogy Necdet bolond lányát visszavigye apjának. Melek nem is tudja, hogy eközben egy sokkal kellemesebb meglepetés is úton van hozzá: Elif, aki Hamit segítségével végre rátalálhat. Azonban mikor a kislány meglátja Arzut nagyon megijed a nőtől, és inkább visszatér Rabia nénihez.

2019.03.28., Csütörtök 16:50 - 2. évad, 198. rész

Elif hazatér Rabia nénihez és elmondja neki, mennyi mindenen ment keresztül. Az asszony megsajnálja és megígéri, segít neki, hogy újból együtt lehessen az anyukájával. Eközben Kenan próbálja meggyőzni Meleket, hogy a birtokon nagyobb biztonságban lesz, azonban ő hajthatatlan, szeretne otthon maradni. Necdet mérhetetlenül dühös Arzura, ezért nevelőcélzattal a pincébe zárja, ahol Arzu inkább felvágja az ereit, hogy kiszökhessen.

2019.03.29., Péntek 16:50 - 2. évad, 199. rész

Kenan elviszi a válási papírokat az ügyvédjéhez, és közli, hogy Tugce felügyeleti jogát is akarja. Az ügyvéd azt javasolja, hogy azt vigyék külön ügyként bíróságra. Az orvos ellátja Arzut, és később elmondja Necdetnek, hogy szerinte nagy baj van Arzuval. Necdet bemutatja neki Goncát, és elmondja, hogy gyereket vár. Cemal el akarja vinni a lányokat, de Rabia nem engedi. Elmondja, hogy mindent tud Elifről. Cemal végül elmegy, és útközben megverik azok, akiknek tartozik a kártya miatt. Rabia az álma után úgy dönt, elviszi Elifet a szüleihez. Megtudja Kenan számát, azonban a telefont Asuman veszi fel.