Riválisok 52-56. rész tartalma

Riválisok 52-56. rész tartalma

 

 

2019.03.18., Hétfő 15:00 - 52. rész

Jose Miguel akkor lép a szobába, amikor apja azt mondja, hogy joga lenne tudni az igazat. Leonor nem hajlandó elmondani, hogy miről esett szó. Isabel sajnálja, hogy Don Ernesto felmondott, amiért Valentina megharagudott rá, és emlékezteti unokahúgát, milyen hűségesen szolgálta a családot egész életében. Chuy felkeresi Valentinát, és elmondja neki, hogy Jose Miguel nem fogadott Horacióval arra, hogy melyikük hódítja meg előbb. Ivana felkeresi Jose Miguelt, de a férfi ismét elutasítja.

2019.03.19., Kedd 15:00 - 53. rész

Felipe egyre gyakrabban beszélget Sandróval, és felveti neki, hogy esetleg gondolkodhatna a továbbtanuláson. Valentina teljesen kétségbeesik, amikor rájön, hogy igaza volt Benitának, szerelmes Jose Miguelbe. Nagyon fél, hogy ismét csalódás éri, mióta Alonso faképnél hagyta az oltár előtt. Leonor arra biztatja Ivanát, hogy minden női praktikáját vesse be, és hódítsa meg a fiát.

2019.03.20., Szerda 15:00 - 54. rész

Alonso telefonál a birtokra, de Ivana veszi fel a kagylót, és leteszi, azt hazudva Valentinának, hogy téves hívás volt. Leonor bosszús, amiért Jose Miguel elvállalta az iskola terveinek elkészítését. Semmiképp sem akarja, hogy fia Valentina közelében legyen. Benita észreveszi, hogy Ivana és Rosendo túl jóban vannak. Ivana azt állítja, hogy Valentina és Rosendo szeretők.

2019.03.21., Csütörtök 15:00 - 55. rész

Jose Miguel elmondja Horaciónak, hogy Ivana azért szakított vele, mert belé szerelmes. Horaciót megviseli a hír. Federico elmeséli Sabimónak, hogy évek óta bántja valami. Öreg barátja azonnal rájön, hogy a probléma forrása, hogy Jose Miguel nem az ő gyermeke, de azt állítja, nem tudja, ki az igazi apja. Leonor megfogadja, hogy sosem válik el Federicótól. Ventura atya felveszi Crisantát takarítónőnek a templomba, de nem árulja el neki, hogy Valentina fizeti majd a bérét.

2019.03.22., Péntek 15:00 - 56. rész

Sabino és Juan elmondják Jose Miguelnek, hogy a laboratóriumi vizsgálat nem mutatott ki mérgező növényt, tehát az elpusztult állatokat szándékosan mérgezték meg. Ivana panaszkodik Isabelnek, hogy Valentina el akarja tőle venni Jose Miguelt. Mindenkit meglep Valentina hangulatváltozása. Benita örül a legjobban, hogy visszatért a kedves Valentina.