Riválisok 57-61. rész tartalma

Riválisok 57-61. rész tartalma

 

 

2019.03.25., Hétfő 15:00 - 57. rész

Federico kidobja Rosendót a házukból, még Leonort is meglepi férje erélyes viselkedése. Jose Miguel elmondja Valentinának, hogy arra gondol, az intézője mérgezte meg a jószágokat, de Valentina nem tartja képesnek Rosendót ekkora aljasságra. Enriqueta felkeresi Horaciót, és hogy féltékennyé tegye, elmondja neki, hogy Felipe udvarol Sandrának.

2019.03.26., Kedd 15:00 - 58. rész

Sandra elmondja apjának, hogy igazságtalan volt Valentinával, mert azt hitte, le akarja csapni a kezéről Horaciót. Ivana meglátogatja Enriquetát, majd Leonor érkezése után együtt elmennek kártyázni. Ivana bármire hajlandó, hogy behízelegje magát Leonornál. Sandra bocsánatot kér Valentinától, és azt is elmeséli neki, hogy Horacio megcsalta Ivanával.

2019.03.27., Szerda 15:00 - 59. rész

Ivana, aki kiszedi Enriquetából, milyen botrányba keveredett Luis Miguel, elmeséli Valentinának, hogy a férfi papnak készült, de rajtakapták egy prostituálttal, ezért kirúgták a papneveldéből. Valentina nemigen akarja elhinni a történetet. Leonor eközben arról győzködi fiát, hogy Valentina és Rosendo szeretők. Alonso próbál kapcsolatba lépni Valentinával, de volt menyasszonya nem hajlandó beszélni vele.

2019.03.28., Csütörtök 15:00 - 60. rész

Valentina felkeresi Crisantát, aki a szemére veti, hogy elszerette tőle a barátját, Rosendót. Isabel segít kor szerint összeírni a munkások gyerekeit, hogy Valentina beindíthassa az iskolát. Ivana úgy tesz, mintha örülne Jose Miguel és Valentina kapcsolatának, de elülteti a férfi fülében a bogarat, miszerint Valentina talán még mindig Alonsót szereti.

2019.03.29., Péntek 15:00 - 61. rész

Leonor felkeresi Ivanát és arra kéri, ne mondja el senkinek, amit Jose Miguel botrányos kapcsolatáról hallott. Jose Miguel és Valentina azonban már tisztázták ezt a kínos emléket. Sandra megkéri Felipét, hogy kísérje el a mulatságra. Ivana veszekszik Isabellel, és a szemére veti, hogy sosem támogatja. Alonso azt reméli, hogy egy napon újra összejöhet Valentinával.