Árva angyal 71-80. rész tartalma

Árva angyal 71-80. rész tartalma

 

 

2019.04.29., Hétfő 18:35

71. rész

Onelia hivatalosan is feljelentést tesz Juan Miguel ellen. Mayita Acapulcóba utazik Eduardo nagynénjéhez, hogy távol maradjon az eseményektől. Marichuy eközben rémálmot lát, amelyben nem tudja megmenteni Juan Miguel életét. Clemencia megkéri Puritát, hogy mentse meg a fiát a szégyentől és hagyja békén őt, míg Adrian biztosítja Olgát, hogy őt nem érdekli a pletyka és minél előbb feleségül akarja venni Puritát.

72. rész

Estefania rájön, hogy nem Juan Miguel a tettes, de hiába próbálja meggyőzni Oneliát. Balbina pedig bevallja, hogy látott valakit belopózni a házba a gyilkosság estéjén. Amador és Isabela Estefania távollétében tovább szervezkednek, hogy megszabaduljanak Marichuy gyermekétől. Ellátogatnak Leopardo birtokára, ahonnan rövid úton elküldik Amadort. Blanca eközben bevallja Juan Miguelnek, hogy szerelmes belé, ez azonban a férfinak nem okoz meglepetést.

2019.04.30., Kedd 18:35

73. rész

Marichuy és Leopardo egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ráadásul a lány elmondja, hogy értékeli a pozitív változást Leopardo személyiségében. Nelson és Elsa eközben kibékülnek egymással, és újra nagy a szerelem köztük. Juan Miguelt újra beviszik a rendőrségre, ám most Blanca miatt, akiről lassan kiderül, hogy egy csaló. Onelia felelősségre vonja Eduardót, amiért az Juan Miguel utasítását követve, elvitte a házból Mayitát. Közben pedig mindenki a temetésre készül.

74. rész

Marichuy és Leopardo közösen nevezik el a gyermeket, aki a Juan Miguel nevet kapja. Juan Miguelt meglátogatja Anselmo atya a börtönben, és Marichuyról beszélgetnek. Onelia nem nyugszik a lánya halála okozta fájdalom miatt, és teljes szívéből megtorlást kíván a gyilkosának. Majd nem sokkal később értesül arról, hogy a rendőrség egy női elkövetőt keres, így Juan Miguelt ártatlanul tartóztatták le. Eközben Piranaéknak végre sikerül a tervük, és elrabolják Marichuy gyermekét.

2019.05.01., Szerda 18:35

75. rész

Leopardo elkapja Piranát és sikeresen visszaszerzi Marichuy gyermekét. Biztosak abban, hogy a gonosztevő nem tér vissza többé, de azért abban mindnyájan megegyeznek, hogy mostantól még elővigyázatosabbak lesznek a ház körül. Eközben Juan Miguelt a titokzatos francia nő kilétéről faggatja a védőügyvédje, s Cecilia is nyomozásba kezd a feltételezett gyilkos után.

76. rész

Juan Miguel immár a saját házában tartózkodik, amikor is mindenki számára fény derül Blanca kettős személyiségére. Onelia persze felháborodik Juan Miguel azon állításán, hogy a nőt nem lehet felelősségre vonni a gyilkosság miatt, mert nagyon beteg. Ráadásul mivel eltűnt a házból, Juan Miguel utánaered, hogy megtalálja. Eközben Leopardo és Candelaria Pirana szavain elmélkednek, miszerint nem saját akaratából akarta elrabolni a gyermeket, hanem valaki felbérelte őt.

2019.05.02., Csütörtök 18:35

77. rész

Marichuyt meglátogatja a birtokon Amador, hogy újabb tévés munkát ajánljon neki, és megpróbálja rábeszélni a városba való visszatérésre. Ám a lány, gondolkodási időt kér, mert mindent meg szeretne beszélni Leopardóval. Eközben Mayita visszatér a házba, Juan Miguel legnagyobb örömére. Kiderül, hogy Blanca Anselmo templomában bujkál, ám az atya Isten színe előtt nem adhatja fel őt a rendőrségnek.

78. rész

Anselmo atya kérdései felkavarják Marichuyt. Elsa szülei viszont akarják látni a lányukat a szülői házban, ezért Nelson is meghívást kap, hogy ott lakjon velük. Anselmo atya kételkedik Marichuy érzéseiben Omar iránt, de Micaela azt kéri, hogy legyen türelemmel. Marichuy eközben úgy dönt, hogy Omarral marad, és Omar már az esküvőt tervezgeti, aminek Cande és Mica is nagyon örülnek.

2019.05.03., Péntek 18:35

79. rész

Rocio a bátyjáért aggódik, amikor megjelenik Becky, hogy figyelmeztesse, ne hazudjon Vicentének és tisztázza vele a dolgokat. Vicentéhez is elmegy, és kegyetlenül a szemébe mondja, hogy Rocio nem élhet egy nyomorék oldalán. Kitűzik a tárgyalás napját, Blanca pedig a börtönben átváltozik és Ivettként őrjöng, de Juan Miguelt már Blancaként fogadja. Cande pedig szeretné megtudni, vajon miért akar hozzámenni Marichuy Omarhoz, ha közben folyton Juan Miguelre gondol.

80. rész

Juan Miguel elhatározza, hogyha kiszabadítja Blancát a börtönből, feleségül veszi őt. Marichuy és Omar is nagyban tervezik az esküvőt, bár a lány sem tudja kiverni a fejéből Juan Miguelt. Mercedes elmegy Rocióhoz, hogy megtudja a lány szándékait a fiával. Humberto megcsókolja Rociót és szerelmet vall, de Rocio megszakítja vele a kapcsolatot, mondván, hogy ő Vicente felesége lesz. Vicente azonban szakít vele, és elhatározza, hogy meggyógyul. Omar eközben a nevére akarja venni Marichuy kisfiát. Blanca az ügyvédnek elmondja, hogy van egy ember, aki tanúja volt már az átváltozásnak, akit úgy hívnak, hogy Omar. Cecilia Anselmo atyánál kérdezősködik Marichuy után, amikor egy fax érkezik, amelyen Cecilia meglesi a címet, így kiderül, hol lehet Marichuy. Juan Miguel megkéri Blanca kezét.