Hat nővér 90-93. rész tartalma

Hat nővér 90-93. rész tartalma

 

 

2019.04.23., Kedd 15:10 - 90. rész A végrendelet

Don Fernando végrendeletének felolvasásán Don Ricardo is jelen van, melynek egyik meglepetése Elisát érinti: egy levél, amely a lány valódi kilétéről lebbenti fel a fátylat. Marina felajánlja Cristóbalnak, hogy szívesen lenne ápolónő a rendelőjében Blanca helyett. Don Luis időpontot jár ki Franciscának, amikor meghallgatják a lányt a Királyi Operában. A tanár és tanítványa között felelevenedő meghitt hangulat féltékennyé teszi Gabrielt. Celia közbenjár Petra érdekében, hogy a lány ledolgozhassa a tartozását a Villa de Parísban, sőt segít is ebben neki.

2019.04.24., Szerda 15:10 - 91. rész Mint vizet kézben hordani

Petra elutasítását követően Celia színt vall Franciscának, aki nem tudja megérteni a húga érzéseit. Elisa is összezavarodik, miután megtudja, ki az igazi apja. Ennek ellenére is szóba áll Don Ricardóval. Carolina elmeséli Antoniának, mennyire szenved Germán hűtlenségétől, aki Adela Silva iránt heves vonzalmat táplál. Francisca megkéri Blancát, hadd költözzön haza, ám nővére konokul tartja magát az eredeti döntéséhez. Blanca feszült hangulatú beszélgetést folytat Marinával, hogy milyen a valódi kapcsolata Cristóballal.

2019.04.25., Csütörtök 15:10 - 92. rész Utoljára

Don Ricardo feljelentésére a rendőrség letartóztatja Cristóbalt, amiért eltitkolta Don Fernando Silva halálát. Az emiatt felháborodott Dona Dolores közli Blancával, hogy az eljegyzését Rodolfóval semmisnek tekinti. A hír kapcsán a Silva lányok rájönnek, hogy Elisa árulta el őket. Salvadornak szintén kezd derengeni, hogy mi az a sok a titok a Silva család körül. Adela azt javasolja Celiának, hogy keressen fel egy szakorvost, és kezeltesse ki a zavaros érzelemvilágát. Nem sokkal később Don Ricardo végre megkaparintja a textilgyárat, s ezzel egyszer s mindenkorra arra is fény derül, mi az igazi és sötét szándéka ezzel.

2019.04.26., Péntek 15:10 - 93. rész Az áldozat

Blanca kétségbeesik, amikor megtudja, hogy eljegyzése veszélybe került Cristóbal letartóztatása miatt, ám úgy tűnik, Rodolfo kitart a jegyességük mellett. Együttlétük után Carolina úgy érzi, hogy a házassága Germánnal ismét rendbe jöhet, de csalódnia kell. Don Ricardo Elisát vigasztalja, amiért a nővérei megvetően bánnak vele, és megígéri, hogy most végre megrendezheti a nagykorúsági bálját. Az eseményen szőtt ábrándjai arra késztetik a lányt, hogy felbontsa az eljegyzését Carlitosszal. Áldozatból egy is sok, ám Adela és Celia is elhatározzák, hogy keményen vetnek véget a körülöttük tornyosuló bonyodalmaknak.