Hat nővér 94-97. rész tartalma

Hat nővér 94-97. rész tartalma

 

 

2019.04.29., Hétfő 15:10 - 94. rész

Minden seb beforr

A Silva nővérek legnehezebb pillanata érkezik el Adela letartóztatásával, de még ennél is rosszabb vár rájuk: Celia tragikus megoldáshoz folyamodik, hogy véget vessen a gondjainak. Csak Rosalía gyors közbelépésének köszönhető, hogy elkerülik a tragédiát. Adelát börtönbe zárják, ahol meglátogatja a kissé összezavarodott Germán. Diana felkéri Bernardót, hogy lássa el a nővére védelmét, ami nem könnyű feladat, mert az óvadékot sem tudják a nővérek kifizetni. Elisa ismét a nagykorúsági báljára készül, s egyben igyekszik helyrehozni a barátságát Sofiával. Salvador és Don Ricardo egy új ópiumszállítmány érkezését tervezgetik, és az árut a Silva textilgyárban akarják elrejteni.

2019.04.30., Kedd 15:10 - 95. rész

Én kis poklom

Adela élete a börtönben maga a pokol, miután a cellatársa folyamatosan zaklatja. Diana elkeseredetten keresi a megoldást, miből fizessék ki az óvadékot, hogy a nővére kijöhessen a börtönből. Blanca saját maga teszi pokollá a helyzetét azzal, hogy megpróbál békét kötni Dona Doloresszel, de ez csak olaj a tűzre, mivel Cristóbal épp bejelenti anyjának, hogy önkéntesként bevonul a hadseregbe, és elmegy a marokkói háborúba. Miguel közbejárására Benjamín újra munkába állhat a Silva textilgyárban. Elisa szándékai továbbra sem nevezhetőek tisztességeseknek, amikor ismét megkísérli rávenni Salvadort, legyen a kísérője a nagykorúsági bálján, miközben Sofia a durván elutasított Carlitosszal szövetkezik ellene. Celiának jut a poklok pokla, miután az új orvos megpróbálja “kigyógyítani a betegségéből”.

2019.05.02., Csütörtök 15:10 - 96. rész

Elvi kérdés

Adela elvi okokból nem hajlandó engedni Don Ricardo zsarolásának: nem mond le a gyárban lévő tulajdonrészéről a börtönből való kijutásért cserébe. Adela azt tanácsolja Blancának, hogy mielőtt elmegy a háborúba Cristóbal, vallja meg a férfinak, mit érez iránta. Miguelarra kéri Petrát, hogy újítsák meg a jegyességüket, Petra válasza. Elisa kárörvendve közli Dianával, hogy Salvador lesz a kísérője a nagykorúsági bálján. Végre sor kerül Francisca meghallgatására a “Figaro házassága” előadásához. Don Luis meg van arról győződve, hogy a tanítványa megkapja a szerepet, ám a lány rossz híreket kap, ráadásul egy rámenős csodálója igen kellemetlen helyzetbe hozza.

2019.05.03., Péntek 15:10 - 97. rész

Meggyógyulok

Celia kegyetlen terápiába kezd Dr. Uribével, amitől nagyon szenved, de semmit sem mondhat erről a nővéreinek. Hasonlóképpen szenved Blanca is, aki nem merte kérni Cristóbaltól, hogy maradjon vele, és ne menjen háborúba. Dianát kétszer is megalázzák a gyárban: Miguel és az emlékeitől megfosztott Salvador is. Rosalía is veszélybe kerül Elisa szeszélyei miatt, aki fölényesen bánik a Siva ház szolgálóival az elsőbálja előkészületei miatt. Germán meglátogatja a börtönben Adelát, és megígéri, hogy hamarosan együtt lesznek, amint megszerezte a házasság érvénytelenítését. Carolina ezt nem hagyja annyiban, ám váratlanul, sötét szándékkal megjelenik Marianela, a babájuk igazi anyja, amiről férjének sejtése sincs.