Sorsok útvesztője 257-261. rész tartalma

Sorsok útvesztője 257-261. rész tartalma

 

 

2019.05.06., Hétfő 18.35 - 257. rész

Bahar és Ates összeházasodik, a buli azonban kínos jelenettel ér véget. Kenan szeretné megalázni az ifjú párt, azonban Bahar és a násznép nyakon önti pezsgővel. A megszégyenített férfi bosszút fogad, mérgében pedig egy végzetes titkot is elárul. Cemre fültanúja ennek, ráadásul meghallja, hogy Kenan parancsot ad Bahar és Ates meggyilkolására. Müge megcsókolja Cemalt, aminek Zeynep is szemtanúja.

2019.05.07., Kedd 18.35 - 258. rész

Cemre a szállodába rohan, hogy figyelmeztesse Atest és Bahart a közelgő veszélyre, de Eyüp az útját állja és megkéseli. Mehmet Emírben részvét támad Cemre iránt és Atessel együtt gyanítják, hogy a lány tudja ki bántotta, de hallgat. Kenan dühében Eyüpöt rugdossa meg, akinél betelik a pohár és Hulya nyomába ered. Efsun butikja eleinte kong az ürességtől, de hamarosan ellepik a vásárlók, az üzlet beindul. Zeynep bejelenti, hogy válni akar, Hanife pedig kihasználja a média érdeklődését és megpróbálja lejáratni az unokatestvérét.

2019.05.08., Szerda 18.35 - 259. rész

Eyüp rátámad Hulyara és Mügére, megpróbálja megölni őket, a két nő életét Cemal menti meg. Cemre elmondja Atesnek, hogy Eyüp késelte meg, de az éppen megérkező Kenan a maga javára fordítja a helyzetet. Ates sejti, hogy a lány nem mondott el mindent, de tehetetlen. Kenan rangot és pénzt ígér Cemalnak, ha neki dolgozik. A férfi először visszautasítja, de miután Zeynep megsértette férfiú büszkeségét, hajlandó a változásra. Zeynep híres lett, ettől azonban a lány meglehetősen rosszul érzi magát, és Ganime is ellene fordul.

2019.05.09., Csütörtök 18.35 - 260. rész

Ganime képtelen elviselni azt, amivé Zeynep vált illetve, ami körülötte történik, ezért vidékre költözik. A kétségbeesett lány összetörik, és az anyja után akar menni, feladva a modellkedést. Kenan arra kényszeríti Eyüpöt, hogy magára vállalja Ates fiának meggyilkolását. A rendőrség másnap találja meg a felakasztott férfit, mellette a vallomásával. A dühös Ates Kenan nyomába ered, hisz sejti, hogy az egykor jobb napokat látott bűnöző nem magától tett ilyet.

2019.05.10., Péntek 18.35 - 261. rész

Ates számára egyértelmű, hogy Kenan keze benne van a fia megölésében, ezért dühében lelöki a férfit egy építkezésről. Zeynep bejelenti, hogy nem modellkedik tovább, amikor rádöbben, hogy Efsun rengeteg pénzt ölt a kampányba, amit ő képvisel. Ráadásul féltékenységében - bár válni akar Cemaltól - nekiesik Mügének. Cemal úgy tűnik, elfogadja Kenan ajánlatát, hogy dolgozzon neki. Efsun üzleti partit tart este, de Bahar a férjére való tekintettel, nem vesz részt.