Sorsok útvesztője 262-266. rész tartalma

Sorsok útvesztője 262-266. rész tartalma

 

 

2019.05.13., Hétfő 18.35 - 262. rész

Efsun partiján megjelenik egy arab üzletember, aki együttműködést ajánl a lánynak, de ahhoz Milánóba kell utaznia hosszabb időre. Efsun és Arda ezen összevesznek, az újdonsült butiktulajdonos pedig otthagyja a bulit. Hanife elszökik a partira, ahol végig nyomon követi Ardát és Zeynepet. A férfi megalázza egykori szeretőjét, így Zeynep bosszút forral, és amikor Arda teljesen lerészegedik, kihasználja a helyzetet. Hanife pedig mindent rögzít a telefonjával. Salih is többet ivott, mint kellett volna, ő viszont Cevriyenek mond el mindent Ardáról és az egykori gyilkosságról.

2019.05.14., Kedd 18.35 - 263. rész

Hanife mindenkinek megmutatja a felvételt, Efsun pedig hatalmasat csalódik a férjében, ezért úgy dönt, hogy rögtön elutazik Milánóba. Arda próbálja visszatartani, de a lány nem tud neki hinni többet. Zeynep rádöbben, hogy mekkora ostobaságot követett el és milyen komoly következményei vannak a tettének. Mehmet Emír talált megfelelő donort Cemre fiának. A nő megkönnyebbül, hogy végre kikerülnek Kenan kezei közül, ám nagynénje ezt nem hagyja annyiban. A kisfiút Kenan utasítására elszakítják az anyjától.

2019.05.15., Szerda 18.35 - 264. rész

Efsun elutazik és sem Bahar, sem Arda nem tudja visszatartani. Cevriye elmondja Szultannak, hogy mindent megtudott Salihtól, és feltett szándéka, hogy megmenti Zeynepet az anyja karmai közül. Ebben Muzaffer is a segítségére van. Kenant kiengedik a kórházból, Cemre pedig megfenyegeti a magatehetetlen férfit, hogy lelöki a tetőről, ha nem adja vissza a fiát. Közben megjelenik a rendőrség is, hogy kihallgassa a férfit Eyüp halálával kapcsolatban.

2019.05.16., Csütörtök 18.35 - 265. rész

Efsun megérkezik Milánóba, és rájön, mennyire hiányzik neki Arda. Bahar utánamegy, hogy rábeszélje, térjen haza. Ates és a rendőrség nem hisz Kenannak, aki a kihallgatás során végig azt bizonygatja, hogy ártatlan. Cemre nekiesik a nagynénjének, majd kidobja a házból, aminek Mehmet Emír is a szemtanúja. Szultan Salihhoz igyekszik, hogy számon kérje az árulását, miközben Cevriye és Muzaffer megpróbálják rávenni Ganimet a hazatérésre.

2019.05.17., Péntek 18.35 - 266. rész

Hulya nem bírja elviselni, hogy a bátyja vonzódik Cemrehez, ezért az Atahan szállodába rángatja Fulyat, hogy megszégyenítse Mehmet Emírt és a vélt szeretőt. Arda a felesége után utazik Olaszországba, ahol megpróbálja rávenni Efsunt, hogy béküljön ki vele. Ganimet megfenyegeti Szultant, hogy feljelenti őt és a többieket, ha nem hagyja békén Zeynepet. Az elkeseredett nő annyit kér cserébe, hogy Ardát és Efsunt ne keverje bele, illetve őrizze meg a titkát Zeynep előtt. Ganimet képtelen tartani a száját