Riválisok 72-76. rész tartalma

Riválisok 72-76. rész tartalma

 

 

2019.04.15., Hétfő 15:00 - 72. rész

Alonso megígéri Jose Miguelnek, hogy mindent elkövet a ház gyors eladásáért. Valentina felkeresi Teresát, hogy szóljon az iskola megnyitásáról. Leonor megmutatja neki a szobát, ahol élhetnének Jose Miguellel, ám Valentina nem tartja kizártnak, hogy az ő birtokán laknak majd. Valentinát felkeresi egy Arcelia Olivares nevű nő, aki közli, hogy gyereke van Jose Migueltől.

2019.04.16., Kedd 15:00 - 73. rész

Horacio felkeresi Ivanát, és a szemére veti, hogy viszonya volt Alonsóval és Felipével is, de a lány mindent tagad. Moises felkeresi Felipét, és arra kéri, tisztázza a kapcsolatát Sandrával, mert a lánya csak a szobájába zárva sírdogál. Valentina haragjában, amiért Jose Miguel eltitkolta, hogy gyereke van, felgyújtja a kis házat, szerelmi fészküket.

2019.04.17., Szerda 15:00 - 74. rész

A faluban mindenki arról beszél, hogy a Viperának csúfolt Valentina felgyújtotta a házikót. Leonor szeretné feljelenteni Valentinát gyújtogatásért, de Federico nem engedi. Sabino felkeresi Rosendót, és elmondja, hogy tudja, ő mérgezte meg az elhullott állatokat. Ivana azt hazudja az öregnek, hogy hallotta, amint Valentina erre utasítja Rosendót.

2019.04.18., Csütörtök 15:00 - 75. rész

Leonor felháborodik, amikor Isabelt férje szobájában találja, és óriási botrányt rendez. Federico tüntetőleg kiköltözik a házból, és Sabino viskójában húzza meg magát. Rosendo szeretné megszerezni a szakértői jelentést a megmérgezett állatokról, és gyanítja, hogy azt Sabino a házában rejtette el. Felipe Sandrával felkeresi Gabyt, hogy a lány nyugtassa meg barátnőjét, nincs köztük semmi.

2019.04.19., Péntek 15:00 - 76. rész

Jose Miguelt zavarja, hogy nem tud kapcsolatba lépni Valentinával, ezért váratlanul hazautazik. Megdöbben, amikor Ivanát a szobájában találja. Ventura atya felkeresi Valentinát az esküvői előkészületek miatt, és nem hisz a fülének, amikor a lány közli, hogy nem lesz esküvő. Amint Valentina megpillantja a birtokon várakozó Jose Miguelt, úgy tesz, mintha Rosendo lenne az új szerelme.