Elif - A szeretet útján 2. évad, 214-217. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 2. évad, 214-217. rész tartalma

 

 

2019.04.23., Kedd 16:50 - 2. évad, 214. rész

Koray végül leüti Selimet, és egy székhez kötözi. Amikor magához tér, megvádolja Pelint, hogy megcsalta őt Selimmel. Pelin hiába mondja neki, hogy Selim nem tehet semmiről. Arzu elmegy Necdet házába a holmijaiért. Gonca elmondja neki, hogy Tugce elveszett. Arzu felhívja Kenant, és leteremti, de Kenan közli, hogy ez az ő hibája. Arzu megzsarolja Asumant, hogy értesíti a rendőrséget arról, hol van, ha nem kémkedik neki Gonca után. Asuman azonban azt állítja, hogy ő nem tud semmit Goncáról. Zeynep nem tudja elérni Selimet, és nagyon aggódik miatta. Elmondja Muratnak is, hogy mi történt. Koray közli Pelinnel és Selimmel, hogy mindkettejükkel végez.

2019.04.24., Szerda 16:50 - 2. évad, 215. rész

Zeynep sírva fogadja Murat híreit és retteg, hogy Selim megcsalja. Koray a kunyhóban arra akarja kényszeríteni Pelint, hogy ölje meg Selimet, de Selim a lábán sérül meg, elég komolyan, ezért Koray magukra hagyja őket, de előtte még rájuk gyújtja a kunyhót abban a hiszemben, hogy majd bent égnek. Arzu megtudja Asumantól, hogy Gonca nem terhes és Funda nem a rokona, csak eszközként használja. Pelin kórházba viszi Selimet. Gonca óvakodni kezd Asumantól. Pelin felhívja a családot, hogy értesítse őket a történtekről. Aliye rosszul lesz és a gyerekek is megérzik, hogy valami nem stimmel.

2019.04.25., Csütörtök 16:50 - 2. évad, 216. rész

Aliye kétsége van esve, de Kenan hívása a kórházból megnyugtatja. Pelin a kórházban beszélni akar Selimmel, de a fiú elzavarja. Arzu felhívja Funda apját. Selimet haza engedik a kórházból. A Karapinar házban hirtelen felbukkan Funda apja, majd kisvártatva Necdet is. Asuman jelenti Arzunak, hogy Necdet nem dobta ki Goncát. A rendőrség felveszi Selim vallomását. Necdet leleplezi Gonca hazugságát. Muratot bántja a lelkiismeret, hogy rosszul ítélte meg Selimet és fájdalmat okozott Zeynepnek.

2019.04.26., Péntek 16:50 - 2. évad, 217. rész

Kenan elmondja Hamitnak, hogy másnap iskolába megy. Pelin szomorú, mert Selim látni sem akarja többé, de Feraye szerint ez az ő hibája, és el kéne felejtenie Selimet. Kenan megkéri Muratot, hogy vigye el Tugcét balettozni, de Tugce útközben meggondolja magát. Ráveszi Muratot, hogy vigye el Necdet házába, mert találkozni akar az anyjával. Arzu ugyan nincs ott, de Necdet igen. Elmondja Tugcének, hogy talán nem látják egymást többé. Elif elhatározza, hogy tanulni kezd, mert vissza akar menni az iskolába. Melek el akar menni a birtokról, és új iskolába akarja íratni, de Kenan nem akarja ezt. Végül megkérdezik Elifet, és ő maradni akar. Kenan megpróbálja meggyőzni Meleket, hogy ne költözzenek el.