Elif - A szeretet útján 2. évad, 218-221. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 2. évad, 218-221. rész tartalma

 

 

2019.04.29., Hétfő 16:50 - 2. évad, 218. rész

Gonca elmondja Serdarnak, hogy elküldte Arzut a házból. Serdar figyelmezteti, hogy ha nem is fél Arzutól, Necdet elválhat a börtönből. Gonca elmondja, hogy külföldre akar menni. Erkut meglátogatja Necdetet, és ő megbízza, hogy figyelje Goncát. Amikor Erkut visszamegy, találkozik Serdarral. Elmondja Goncának, hogy most ezzel túl messzire ment, és ő nem segít többet. Gonca Asuman felől érdeklődik, de Erkut tagadja, hogy tudná hol van, pedig ő rejtegeti egy lakásban. Tugce és Elif iskolába mennek. Selim és Zeynep a parkban sétálnak, és valaki figyeli őket. Kiderül, hogy Koray az, és bosszút akar állni Selimen.

2019.04.30., Kedd 16:50 - 2. évad, 219. rész

Erkut kénytelen gondoskodni főnöke lányáról, így mivel más helyet nem talál, Asumannal együtt szállásolja el Arzut, akinek azonban nem csak a hely, a társaság sem tetszik. Bár erősen kérleli Erkutot, hogy távozzanak, a férfi biztosítja, nincs más lehetőségük, így a nő lassacskán beletörődik a helyzetébe. Eközben az Emiroglu birtokon látszólag béke honol, bár Kenan és Melek között érezhető egyfajta feszültség; a Karapinar birtokon Gonca, most, hogy egyedül maradt, ördögi tervet eszel ki, hogy megszerezze férje vagyonát.

2019.05.02., Csütörtök 16:50 - 2. évad, 220. rész

Az Emiroglu ház lakói egy újabb kellemes szombatra ébredtek. Tugce, mint ilyenkor általában, szeretne elmenni moziba, azonban Elif csak akkor tud csatlakozni hozzá, ha testvére segít neki felkészülni matematikából, így a lányok szorgos tanulásba kezdenek. Meleket egyre jobban zavarja a feszültség, mely a Kenannal való lezáratlan szerelméből adódik, így úgy dönt, jobb, ha elhagyja a birtokot és hazamegy. Mikor Eliffel indulni készülnek lánya ragaszkodik hozzá, hogy Tugce velük tartson egy pár napra. Eközben Arzu próbálja megszokni ugyan az újdonsült életkörülményeit, de reggel rögtön vitába bonyolódik egy lakóval, aki azzal vádolja őket, hogy túl sok férfi jár a lakásukba. A hangulatát nem javítja, hogy mikor szundítani szeretne Asuman felkelti, hogy neki lássanak a nagytakarításnak.

2019.05.03., Péntek 16:50 - 2. évad, 221. rész

Tugce és Elif bepakolnak, és Tugce a virágos ruháját keresi, de nem találja. Felhívja az anyját, hátha ő tudja, hol van, és elmondja neki, hogy Melekhez megy néhány napra. Arzu nagyon dühös lesz. Zeynep találkozik a barátnőivel, és Koray megtudja, hogy egyedül van kocsival. Amíg Zeynep a lányokkal van, babrál az autóval. Zeynep később lerobban egy elhagyatott úton, és Koray segít neki. Asuman elmondja Erkutnak, hogy nem bírja már Arzut, és inkább elmegy, de Erkut marasztalja. Bevallja, hogy szereti. Selim ráveszi Kenant, hogy menjen Melek után, és mondja el, mit érez. Amikor Kenan megérkezik Melekhez, a gyerekek kint játszanak az udvaron. Kenan beszélni akar Melekkel, de Elif berohan, mert Tugce eltűnt.