A homok titkai 9-16. rész tartalma

A homok titkai 9-16. rész tartalma

 

 

2019.04.23., Kedd 15:25

9. rész

Rachel nem árulja el szüleinek, honnan szerezte a pénzt, amiből új ruháit vette. Eközben Ruth úszni tanítja Tonhót. Virgilio doktor nagyon nem ért egyet a strand bezárásával, mivel egyre kevesebb vendég fordul meg a szállodájában. Fia, Marcos azonban teljes mértékben helyesli a polgármester döntését.

10. rész

Alaor szerelmesen közli Ruth-tal, hogy örökké szeretni fogja és élete végéig várni fog rá. Rachel ismét félrevezeti Marcos-t, újra Ruth-nak adja ki magát. Meglátogatja a fiatalembert a házában és menyasszonya, Andrea fürdőruhájában megy be a tengerbe fürdeni Marcosszal. A váratlanul beállító Andrea óriási botrányt csap, amikor megtalálja a nedves fürdőruhát.

2019.04.24., Szerda 15:25

11. rész

Andreát, Marcos menyasszonyát nagyon kiborítja, hogy vőlegénye Ruth-tal jár és eltökéli, hogy a fiú nem ússza meg ilyen szárazon a dolgot. Donato úr mindenáron meg akarja szerezni magának nevelt lányát, Glorinhát. Rachel továbbra is orránál fogva vezeti Marcost: ismét Ruth-nak adja ki magát. Eközben Ruth mit sem tud a dologról.

12. rész

Tonhónak eszébe jut, hogy most van édesapja halálának az évfordulója, amiről a mai napig nem derült ki, hogy csupán véletlen baleset volt, avagy valaki meggyilkolta. Donato úr azt állítja, hogy halálát baleset okozta. Rachel egyre jobban belemerül a Marcosszal fenntartott szerelmi viszonyba és Ruth szerepének eljátszásába.

2019.04.25., Csütörtök 15:25

13. rész

Marcos elköltözik otthonról, még édesanyja sem tudja visszatartani. Ezért apja nagyon megsértődik. Malu gyanítja, hogy az a nő, akivel bátyja jár, nem Ruth. Rachel a szülei előtt is megpróbálja lejáratni testvérét, de nem jár sikerrel, mert apja inkább Ruthnak hisz, mint neki. A még mindig szerelmes Alaor csodaszép fehér lovat ajándékoz Ruthnak.

14. rész

Rachel csúnyán összevész szerelmével, Vanderley-jel, mert szerinte megcsalja és elkölti azt a pénzt, amit ő kapott Don Virgiliótól és amelyet rábízott. Don Virgilio megtudja, hogy Manuela tájékoztatta Brenót a tengerparti táblák eltávolításáról és utasítást ad embereinek, rombolják le az asszony tengerparti büféjét. Marcos Florianóéknál találkozik első alkalommal az ikerpárral. Ruth ekkor döbben rá, hogy testvére elszerette az ő szerelmét.

2019.04.26., Péntek 15:25

15. rész

Don Virgilio emberei nehezen tudnak egymással megállapodni abban, hogyan leckéztessék meg Manuela asszonyt, aki szerintük elárulta őket a polgármesternek. Végül úgy döntenek, felgyújtják tengerparti büféjét. Marcos váratlanul megtudja, hogy akinek eddig oly hevesen udvarolt, nem Ruth, hanem testvére, Rachel. A leány azonban azzal magyarázza a dolgot, hogy bár Ruthnak adta ki magát, de valóban szereti őt.

16. rész

Tonho a tengerparton rátámad Rachelre, megbosszulandó, hogy elszerette Ruth szerelmét. A lányt Donato úr szedi ki Tonho kezei közül. Az esetet követően Tonho menekülni kényszerül. Donato úr pedig elmegy a rendőrségre, hogy lecsukassa az elkövetőt. A rendőrfőnök azonban bizonyítékokat kér tőle a gyilkossági kísérletről.