Szerelmem, Ramón 28-31. rész tartalma

Szerelmem, Ramón 28-31. rész tartalma

 

 

2019.04.23., Kedd 15:40 - 28. rész

Ramón megtalálja Daliat Rulo lakásán, ahonnan nyomban el is hozza. Mielőtt hazavinné, elviszi Benito lakására a lányt, hogy kijózanítsa, azonban ott rejtőzködik Luisa is. Hortensia asszonyt ájultan találják a lakásában. Ramón és Fabiola autóbalesetet szenvednek.

2019.04.24., Szerda 15:40 - 29. rész

Fabiola végre magához tér, azonban még benntartják a kórházban megfigyelésre. Francisco és Ramón újfent összeszólalkoznak. Az ex-vőlegény szeme felcsillan, amint megtudja, hogy Fabiola megkapja a biztosítási pénzt. Juana tudomást szerez Ramón és Fabiola kapcsolatáról, nemtetszésének pedig hangot is ad a fia előtt. Virginia követni kezdi férjét, aki bort és virágot vásárol egy üzletben. Antonio titokban szeretne találkozni Margaritaval addig, amíg Diego nem nyugszik meg.

2019.04.25., Csütörtök 15:40 - 30. rész

Rulo elhiteti Daliaval, hogy múlt éjjel volt köztük valami. Ramón féltékeny Francisco miatt, aki lelkiismeretfurdalást okozva próbálja visszaszerezni Fabiolat. Virginia szentül hiszi, hogy a férjének, Julionak szeretője van. Kiderül, hogy mi okozza Roxana rosszulléteit: állapotos, azonban nem tudja, hogy melyik férfitól.

2019.04.26., Péntek 15:40 - 31. rész

Roxana nem örül, hogy Augustin visszamegy Mexikóba, mert felszámolták a céget, ahol dolgozott. Mihelyst hazaér Benito édesanyja, rögtön rossz hírt kap. Fabiola és Ramón nagyon csúnyán összevesznek Francisco miatt. Osvaldo megcsalja Susanat a lány édesanyjával, aki éjjel részegen ér haza a kaszinóból. Antonio megtudja, hogy Fabiola és Ramón egy párt alkotnak, és külön-külön elbeszélget a fiatalokkal.