Szerelmem, Ramón 32-35. rész tartalma

Szerelmem, Ramón 32-35. rész tartalma

 

 

2019.04.29., Hétfő 15:40 - 32. rész

Dalia bűbájhoz folyamodik, hogy elnyerje Ramón szerelmét. Margarita megtudja, hogy Antonio a volt felesége miatt mondta le a közös ebédjüket. Juana elmondja a lányoknak, hogy másnap meg fogja kapni a biztosítási pénzt, és egyúttal megkéri őket, hogy kísérjék el. Virginia továbbra is féltékeny: azt hiszi, hogy a férjének Juanaval van viszonya. Benito végre rászánja magát, hogy felvállalja az anyja előtt Luisat.

2019.04.30., Kedd 15:40 - 33. rész

Julio azt hiszi, hogy Ramón csak az egymillió dollár miatt van együtt Fabiolaval. Benito most sem tudja elmesélni az édesanyjának a nagy titkot. Roxana továbbra is két tűz között őrlődik. Hortensia asszony – Julio hatására – visszavonja a távoltartási végzést Ramónnal szemben. Dalia, miután csúnyán összeveszett a mamájával, Rulohoz menekül, aki tárt karokkal fogadja.

2019.05.02., Csütörtök 15:40 - 34. rész

Fabiolaék lakásában hatalmas bulit csapnak Juana hazaköltözésének örömére. Julio színt vall Virginianak: elmondja, hogy megfullad az adósságokban, ezért kell jó kapcsolatot ápolnia az újdonsült milliomos Juanaval. Francisco tudomást szerez arról, hogy Ramón és Fabiola lakást keresnek, így elmegy a fiúhoz és ráront. Margarita és Antonio estéjét most kivételesen nem Roxana, hanem Porfirio teszi tönkre.

2019.05.03., Péntek 15:40 - 35. rész

Francisco és Dalia szövetséget kötnek, hogy szétválasszák Ramónt és Fabiolat. Sara arra kéri Jorget, hogy adjon neki egy esélyt, a fiú azonban fülig szerelmes Andreaba. Roxana tűkön ülve várja, hogy kiderüljön, ki a születendő gyermekének az apja. Andrea végre bevallja az érzéseit Jorgenak és saját magának is. A nagy titokról azonban mit sem tudnak, így csak azon aggódnak, hogy a rokonaik mit fognak szólni a kapcsolatukhoz. Antonio tudomást szerez volt felesége várandósságáról.