Sorsok útvesztője 267-271. rész tartalma

Sorsok útvesztője 267-271. rész tartalma

 

 

 

2019.05.20., Hétfő 18.35 - 267. rész

Zeynep váratlanul megjelenik Efsun sajtótájékoztatóján, hogy elmondjon mindent, ám képtelen megtenni. Rádöbben, hogy Efsun és Arda szerelme erősebb, mint gondolta, miközben ő szenved, hiszen továbbra sem képes kiverni a fejéből a férfit. Ganimet látja a lánya szomorúságát és úgy dönt, hogy végleg megszabadul Szultán, Efsun és Arda nyomasztó közelségétől: elindul a rendőrségre, hogy vallomást tegyen. Hulya megalázza Cemal anyját, aminek Müge is szemtanúja. A lánynál betelik a pohár, elköltözik otthonról.

2019.05.21., Kedd 18.35 - 268. rész

Efsun Zeynephez siet, hogy számon kérje rajta a sajtótájékoztatón történteket. A vita után rosszul lesz, és kórházba kerül. Az orvos által közölt hír pedig sorsdöntő változást jelent a lány életében: kisbabát vár. Efsun és Arda végtelenül boldog, Hulya pedig - bár eleinte fenntartásokkal fogadja a nagymamaság tényét - úgy tűnik, feladja az ellenérzését a menyével szemben. Efsun még arra is ráveszi, hogy együtt keressék meg Mügét.

2019.05.22., Szerda 18.35 - 269. rész

Affan, a dúsgazdag üzletember feleségül kéri Zeynepet Szultántól. Ates képtelen túltenni magát Doruk halálán, Bahar viszont arra kéri, hogy alapítsanak saját családot. Cemre nem bírja tovább, és bevallja Mehmet Emírnek, hogy Kenan bérelte fel, hogy elcsábítsa. A dühös és csalódott férfi kihajítja a villából a bajkeverőt, ráadásul már Hulya sem áll mellé.

2019.05.23., Csütörtök 18.35 - 270. rész

Salih nem bírja elviselni, hogy Cevriye elhagyta, ezért zaklatja a nőt. Efsunt letartóztatják, mivel nem jelent meg a bíróságon Bahar régi feljelentése miatt. Miután Mehmet Emír kidobja a házból, Kenan összetörik, akárcsak Hulya. Cemre a fia műtétjéig a házban maradhat, ám utána Mehmet Emír utasítása szeint távoznia kell. Zeynep elfogadja az arab milliárdos, Affan házassági ajánlatát.

2019.05.24., Péntek 18.35 - 271. rész

Bár Cemre szerelmet vall, Mehmet Emír képtelen megbocsátani a nőnek. Kenan is szenved Hulya elvesztésétől, végül tűzijátékkal próbálja magát visszaédesgetni. Bahar visszavonja az Efsun elleni keresetet, így a várandós lány immár szabad. Salih elveszti a fejét és foglyul ejti Cevriyet. Ganimet és Szultán döbbenten veszik tudomásul, hogy Zeynep megszökött Affannal, a két nő ezért a lány nyomába ered.