Szerelmem, Ramón 61-64. rész tartalma

Szerelmem, Ramón 61-64. rész tartalma

 

 

2019.06.11., Kedd 15:40 - 61. rész

Ramón nem emlékszik a múltja egy részére, azt hiszi, Sofíába szerelmes, és fél, hogy az apja emberei újra elkapják őket. Roxana elvetélt, az orvosa pedig fél, hogyha Antoniot is elveszíti, akkor mély depresszióba esik és fennáll az öngyilkosság veszélye. Juanat továbbra is fenyegetik az emberrablók, hogy fizesse ki fiáért a váltságdíjat. A nyomozócsoport támogatásával Juana időpontot beszél meg a bűnözőkkel a váltságdíj kifizetésére. Jorge bevallja Saranak, hogy Andreaba szerelmes, aki azonban Chilébe készül utazni barátjával. Francisco már másnapra időpontot kér a hivatalban, hogy feleségül vehesse Fabiolat – minden anyagi gondjának orvoslóját. Sofía segít emlékezni Ramónnak, aki mihamarabb a fővárosba szeretne jutni, hogy megnyugtassa szerelmét, Fabiolat.

2019.06.12., Szerda 15:40 - 62. rész

Roxana könyörög Antonionak, hogy maradjon vele. Augustin óva inti Franciscot, hogy ha Fabiola nem szerelemből megy hozzá, akkor pokol lesz a házasságuk, de a fiút csak a pénzéhség irányítja. Ramón megpróbálja elérni Fabiolat, de a lány fittyet hány arra, amikor Juana elmondja neki a hírt, hogy Ramón előkerült. Gallardo doktor bevallotta Antonionak, hogy a baba nem tőle volt. Mikor a férfi számon kéri Roxanat, a nő Diegoval fenyegetőzik. Ramón szörnyen csalódott, amiért Fabiola hozzáment Franciscohoz.

2019.06.13., Csütörtök 15:40 - 63. rész

Margarita megmondja a magáét Fabiolanak, amiért férjhez ment, továbbá Franciscot is számon kéri, hogy kihasználta Fabiola gyengeségét. Antonio megpróbálja elmagyarázni Diegonak, hogy miért költözik el tőlük és biztosítja arról, hogy őt mindig szeretni fogja. Roxana megpróbálja az apja elleni hangolni a kisfiút. Jorge mindent megtesz azért, hogy a közelében tartsa Andreat. Fabiola elkéri az őt megillető összeget Juanatól, aki ugyan szomorú, de nem tud mit tenni a lány döntései ellen. Ramón támogatja édesanyja kapcsolatát Julioval, azonban kételyei vannak a férfi szándékait illetően. Sofía Ramón segítségét kéri – egy szerelőműhelyt szeretne nyitni.

2019.06.14., Péntek 15:40 - 64. rész

Sofía szerelőműhelyt szeretne nyitni Ramónnal abból a pénzből, amit a lány még az anyjától örökölt. Porfirio megtudja, hogy ki árulta el őt, ezért Margarita bocsánatáért esedezik. Antonio nem tudja elviselni, hogy Roxana ellene fordítja Diegot, ezért elkéri az orvostól a meghamisított DNS eredményeket, hogy ezzel peren kívüli megegyezésre bírja volt feleségét. Fabiola kifordul önmagából, amikor megtudja, hogy Ramón és Sofía a szervizzel szemközti telket bérelték ki.