Koós Réka életében először szinkronizált, Undipofik

ˆhirdetés

Undipofik, nem csak a külsejükkel, hanem a hangukkal is hódítani fognak - Koós Réka, Stohl András, Ganxsta Zolee szinkronban

 

Pihepuhák, nagyon aranyosak, de egy picit selejtesek: ők az UNDIPOFIK, akik bebizonyítják, hogy a szeretet nem a tökéletességből fakad.

 

Május 16-tól egy csodásan színes és tüneményes világ tárul fel minden mozirajongó előtt, ahol olyan cuki pofikkal találkozhatnak kicsik és nagyok, mint a kis zöld polgármester Oxi, a kék nagykutya Undidög vagy a narancssárga apró chef, Kötény. Nem csak a külsejükkel, de a hangjukkal is hódítanak majd az Undik a mozikban, hisz olyan sztárok kölcsönzik a hangjukat a főszereplő játékoknak, mint Koós Réka, Ganxsta Zolee, és Stohl András, akik mindannyian egy új élménnyel gazdagodtak.

Ganxsta Zoleenak van már tapasztalata a szinkronizálásban, de rappelni még sosem hallhatta a közönség egy animációs filmben sem. Ezúttal a kék kis kutyának, Undidögnek adja a hangját, aki imádja a jó zenéket és a csinos pofikat. A rapper két szinkronmunka között elárulta, hogy szereti a kis figurákat, és ha gyerekkorában lettek volna olyan játékok, mint az Undik, akkor biztosan azokat is gyűjtötte volna - és ezzel zsebre vágta a legkisebb Undidögöt. “Ez lesz az új kabalám!”

A Madách Színház művésznője, Koós Réka ezúttal egy teljesen új szerepben próbálhatta ki magát: életében először szinkronizált. „Nagyon izgultam, de nem is kezdhettem volna jobb szereppel.” – mesélte a színésznő, aki a kis Köténynek kölcsönzi a hangját. És mivel ebben a mesében a főszerep a hibás Undiké, így arról is mesélt a színésznő, neki volt-e olyan tulajdonsága, amivel nehezen barátkozott meg gyerekkorában: „Egy gyerek még kialakulatlan személyiség, emiatt is nagyon fontos, hogy erősítsük az önbizalmukat. Hosszúak voltak a végtagjaim, össze-vissza vertem magam folyton a bútorsarkokban. Sokáig úgy éreztem alkalmatlan vagyok ebben a testben a földi létre. Most már csak nevetek ezen. És, ha tele vagyok foltokkal? Kit érdekel? Van más, amit meg jól csinálok.”

„Az Undipofik attól különlegesek, hogy nem tökéletesek.” – mesélte Stohl András, aki Undifalva zöld pofiját, Oxit szinkronizálja. A színész szerint fontos megérteni, hogy mennyire értékesek azok az emberek, akiknek egy kicsi hibájuk van. Majd azt is hozzátette: „Én is sokat tanultam ebből a meséből.”

 

 

Az UNDIPOFIK (6) május 16-tól a mozikban!