Elif - A szeretet útján 2. évad, 227 - 3. évad, 1. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 2. évad, 227-231. rész tartalma

 

 

2019.05.13., Hétfő 16:50 - 2. évad, 227. rész

Koray küld Pelinnek egy fényképet magáról és Zeynepről. Pelin felhívja a számot, és Koray elmondja neki, hogy meg fogja ölni Zeynepet és magát is. Pelin azonnal szól Selimnek. Rájönnek, hogy Koray a családi nyaralóba vitte Zeynepet, ezért elindulnak oda. Elif és Inci ráveszi Kenant, hogy jöjjön át, majd bezárják Melekkel, mondván, hogy addig nem engedik ki őket, amíg Melek igent nem mond Kenannak. Kenan próbál beszélni Melekkel, de ő visszautasítja.

2019.05.14., Kedd 16:50 - 2. évad, 228. rész

Mindenki túléli az ütközést, és Selim ártalmatlanítja Korayt, akit később letartóztatnak. Selim és Zeynep nem akarják elmondani a történteket a családnak, ezért hazudnak nekik, de Kenan rájön, és négyszemközt megkéri Selimet, hogy mondja el az igazságot. Melek eldönti, hogy Eliffel Ankarába megy. Másnap Selim kiviszi a buszpályaudvarra. Serdar és Gonca visszatér a nászútról. Serdar el akarja hozni Tugcét a birtokról.

2019.05.15., Szerda 16:50 - 2. évad, 229. rész

Meleknek Elif, a lánya, Selim, Zeynep, Tülay és mindenki más is azt javasolja, hogy fogadja el Kenan ajánlatát, és házasodjanak össze, ennek ellenére az asszony úgy dönt, Ankarába utazik, és ott kezd új életet. Selim és Zeynep elviszi őt a buszpályaudvarra, ahol hiába győzködik, az asszony felszáll a járatra Eliffel együtt. A lány azonban felhívja apját, aki gyorsan utánuk siet, megállítja a buszt, és az autópálya szélén ismét megkéri Melek kezét.

2019.05.16., Csütörtök 16:50 - 2. évad, 230. rész

Kenan és Melek esküvőjére készül az egész család. A nagy öröm még azt is elfelejteti Aliyéval, hogy nemrég megtudta, Tugce valójában nem vér szerinti leszármazottja, mivel apja nem a fia, Kenan, hanem Serdar. A nagy készülődést azonban beárnyékolja Arzu sötét terve, amiről az Emiroglu család még nem is tud. Egy óvatlan pillanatban a nő felgyújtja a faházat, melyben Melek és Elif tartózkodik, mit sem sejtve arról, hogy ezzel veszélybe sodorja egykori férje, Kenan és saját lánya, Tugce életét is, akik szintén a házban vannak.

2019.05.17., Péntek 16:50 - 3. évad, 1. rész

Elifet, Yusuf könyvesboltjából kijövet, majdnem elüti egy kocsi. Aliye össze van törve. Bahriye kegyetlenül bánik Melekkel a varrodában, az egyetlen aki kedvesen bánik vele, az Aysel. Serdart összetöri Tugce halála és az Emiroglu családot okolja a történtekért. Arzu Meleket vádolja Tugce és Kenan haláláért. Aliye egy véletlen folytán megtudja, hogy a vállalatuk komoly anyagi gondokkal küzd. Elif elmeséli Incinek, hogy találkozott egy furcsa emberrel és a segítségét kéri, hogy az anyja tudta nélkül köszönetet mondhasson, amiért megmentette az életét.