Március 14-én indul a DIGI Sport Plus

Új csatornát indít a Digi Sport!

 

"A DIGI Sport örömmel tájékoztatja a sport és a sportvilág iránt érdeklődő, már meglévő és szívesen várt új közönségét, hogy a tavaszi ünnep előestéjén útjára bocsátja új csatornáját, a jelenlegivel egyenértékű és a kínálatot tovább gazdagító DIGI Sport Plust. A nyitó adásban az ATP Masters teniszsorozat mérkőzését láthatják nézőink.Új csatornával és férfi-nõi kézilabda BL-lel újít tavasszal DIGI Sport! 2011. március 14-én indul útjára a DIGI Sport új csatornája.

 

Az új, szintén teljes HD-minőségű és a legmagasabb technikai nívójú csatorna megnyílásával a nézőknek kényelmesebb elérhetőségekkel, bővebb választási lehetőségekkel, új sportágakkal és mindenekelőtt a magyar sportesemények robbanásszerű kiszélesedésével szolgál a DIGI Sport. Meghatározó új műsortartalom a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája sorozat közvetítési jogainak megszerzése, melyet további meglepetések követnek a tavasz és a nyár során.



Az új csatorna által megduplázódó műsorfelület lehetővé teszi azt is, hogy a DIGI Sport birtokában lévő egyetlen eseményről se kelljen időhiány miatt lemondani, és bővebben tudjunk kínálni már korábban megszerzett csomagjainkból is.



A DIGI Sport nem csak vallja, de tartja is, hogy a sport mindenkié. A szolgáltatók továbbra is háztartásszámuktól függetlenül, azonos feltételek mellett juthatnak a DIGI Sport Plus és a DIGI Sport kínálatához, melyet már jelenleg is több, mint száz szolgáltató juttat el a nézőkhöz."