Piszkos pénz, tiszta szerelem 98-102. rész tartalma

ˆhirdetés

Piszkos pénz, tiszta szerelem 98-102. rész tartalma

 

 

 

2019.05.13., Hétfő 12:30 - 98. rész

Elif követi Ipeket egy raktárba, ahol Ipek átadja a bizonyítékot a rosszfiúknak. A fickók meg akarják ölni, de Elif megmenti Ipek életét. Ipek kénytelen elmondani az igazat Ömeréknek. Nilüfer mindenki tudta nélkül elmegy a Fatihhal való találkozóra és feleségül megy hozzá.

2019.05.14., Kedd 12:30 - 99. rész

Elif megveszi a házat, amit Ömerrel kinéztek. Nilüfer egy hangüzenetben közli a családjával, hogy hozzáment Fatihhoz. A család egyből Tayyar házához megy, hogy kérdőre vonják a lányt.

2019.05.15., Szerda 12:30 - 100. rész

Ömer elmondja Elifnek, hogy tudott Nilüfer tervéről, miszerint hozzámegy Fatihhoz. Ömeréknek sikerül letartóztatniuk Arifot, ráadásul megtalálják Ipek fiát is egy házban, de Serhatnak nincsen nyoma. Az akció után Serhat felhívja Ömert, hogy nála van Elif és, ha 24 órán belül nem kapja vissza a fiát, akkor megöli a lányt. Hüseyin kiejti a zsebéből a pendriveot, amin a bizonyíték van és Melike találja meg. Hüseyin megszerzi a DNS vizsgálat eredményét, amiből kiderül, hogy ki Ipek fiának az apja...

2019.05.16., Csütörtök 12:30 - 101. rész

Elif elrablása után Ömerék kétségbeesett keresésbe kezdenek, de Ömer saját kézbe akarja venni a dolgokat. Serhat cserét ajánl: Ipekért és a fiáért cserébe visszaadja Elifet. Ipekéket búvóhelyre viszik, amíg meg nem oldják a helyzetet. Melike megtalálja Hüseyin pendriveját, amin minden fontos bizonyíték rajta van. Hüseyin pedig tombol a dühtől, amiért elvesztette. Elif végre telefonkapcsolatba kerül Ömerrel. A lány kódolt üzenetek formájában próbálja a férfi tudtára adni a hollétét...

2019.05.17., Péntek 12:30 - 102. rész

Ömerék minden erejükkel azon vannak, hogy megtalálják Elifet, a lány által megadott leírások alapján, de túl későn érkeznek a raktárhoz. Valaki figyelmeztette Serhatot és az embereit. Melike elárulja Nedretnek és Aslınak, hogy Elifet elrabolták. A két nő kétségbeesetten rohan a rendőrkapitányságra, hogy beszéljen Ömerrel. Nedret felhívja a sajtót, hogy segítséget kérjen az emberektől, hogy megtalálják Elifet, amikor Nilüfer hirtelen megjelenik. Mert be akarja perelni az apját, hogy megkapja a neki járó örökséget. Ömer Serhat csereajánlata helyett inkább megpróbálja csapdába csalni a férfit, de Hüseyin figyelmezteti őket, így a terv megbukik.

Elolvasok még egy cikket