Szerelmem, Ramón 41-45. rész tartalma

Szerelmem, Ramón 41-45. rész tartalma

 

 

2019.05.13., Hétfő 15:40 - 41. rész

Mindenki szörnyen boldog, hogy Andrea újra beszél. Végre sikerült rájönnie eddigi némaságának okára: magát vádolta, amiért a szülei meghaltak. Jorgenek továbbra is meggyőződése, hogy hiba volt szerelmet vallania Andreanak. Fabiola félreérthető helyzetben találja Ramónt egy másik nővel, ezért újra csúnyán összevesznek. Antonio és Roxana elmennek a klinikára, hogy megtudják a DNS teszt eredményét.

2019.05.14., Kedd 15:40 - 42. rész

Augustin megtudja, hogy Roxana állapotos, és jelenetet rendez a nő lakásán. Julio féltékeny Pedro úrra, amiért vacsorázni viszi Juanat. Andrea is úgy gondolja, hogy Pedro bácsinak tetszik a dadusuk. Jorge és Andrea tovább távolodnak egymástól, és a lány meg is ismerkedik egy kedves idegennel, akivel nem akármilyen kapcsolata lesz a jövőben. Ramónnak sikerül újfent kiengesztelnie Fabiolat egy különleges meglepetéssel.

2019.05.15., Szerda 15:40 - 43. rész

Ramón romantikus vacsorával lepi meg Fabiolat, hogy a lány megbocsásson neki. Roxana áthívja Antoniot, hogy segítsen neki megvigasztalni Diegot, aki szomorú, amiért az apukája nem költözik hozzájuk. Antonio azonban nem hagyja, hogy volt felesége és a fia manipulálják őt. Juana aggódik Ramón és Fabiola miatt, mert úgy gondolja, hogy éretlenül viselkedtek. Fabiola arra kéri Ramónt, hogy bizonyítsa szerelmét és vegye el őt feleségül.

2019.05.16., Csütörtök 15:40 - 44. rész

Ramón és Fabiola annyira szerelmesek egymásba, hogy elhatározzák, összeházasodnak. Jorge Betitoról kérdezősködik az apjánál, aki ezt a nevet mondogatta álmában. Juana és Fabiola egész családja ellenzi az esküvőt – mindenki megpróbálja lebeszélni a fiatalokat az elhamarkodott döntésről. Osvaldo szakít a barátnőjével, így minden idejét Emiliaval töltheti. Benito mamáját meglátogatja egy orvos a furcsa viselkedése miatt.

2019.05.17., Péntek 15:40 - 45. rész

Antonio ideiglenesen visszaköltözik Roxanahoz, aki támogatásra szorul, ugyanis fennáll a vetélés kockázata. Benito titokban gyógyszert ad a mamájának, azonban azokat véletlenül más veszi be. Fabiola és Ramón olyannyira magukra haragítanak mindenkit, hogy Antonio nyomban fel is mond a fiúnak, aki így állás nélkül marad. Sofía felnyomja apját és bűnbandáját a rendőrségen, hogy megkereshesse Ramónt. Pedro továbbra is nagyon kedves Juanahoz, amit Julio akadálynak vesz. Veronica titkos információkat szivárogtat ki egy konkurens cégnek, hogy ellehetetlenítse Margaritát.