Elif - A szeretet útján 3. évad, 21-25. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 3. évad, 21-25. rész tartalma

 

 

2019.06.17., Hétfő 16:50 - 3. évad, 21. rész

Selim visszautasítja Aliye ajánlatát, hogy adja el az ékszereit, de Aliye nem kéri őket vissza. Aysel meglátja az ékszereket, és nem tudja, hogy ellopja-e őket Kazimnak. Gonca ügyvédje felhívja őt, és elmondja, hogy Serdarnak nincs köze a Doruklarhoz. Ümit felhívja Arzut, mert úgy véli, kiesett a kocsijában a pénztárcája. Arzu meg is találja. Gonca megpróbálja rávenni Serdart, hogy mutassa meg neki az épülő házat, de csak annyit ér el, hogy Serdar megígéri, másnap elmennek. Inci és Elif nagyon örül a kiskutyának, és elnevezik Findiknek. Elif kételkedni kezd Yusuf bűnösségében.

2019.06.18., Kedd 16:50 - 3. évad, 22. rész

Ümit és Arzu találkozik, és Ümit megpróbálja meghívni Arzut egy kávéra, de Arzu elutasítja. Ekkor valaki kikapja Arzu kezéből a táskáját, és elszalad. Ümit üldözni kezdi, és amikor Arzu már nem látja őket, pénzt ad az illetőnek, és visszamegy Arzuhoz a táskájával. Viszont még így sem sikerül elnyerni Arzu szimpátiáját. Tülay elhívja Veyselt, mert csőtörés van otthon, és Murat egyedül marad a bolttal. Ekkor felbukkan Feride, de Murat elmondja neki, hogy elváltak az útjaik, mert Feridéből ügyvéd lesz, míg Murat csak kelengyét árul. Gonca emlékezteti Serdart, hogy megígérte, hogy megnézik az új házat.

2019.06.19., Szerda 16:50 - 3. évad, 23. rész

Melek, Yusuf boltjában rátalál Ferhatra, aki vérbe fagyva fekszik a földön. Ferhat elmondja, hogy a bátyjai küldték, hogy megölje a húgukat, Aysegült, aki nem akar belemenni egy előre elrendezett házasságba. Kazim megfenyegeti Ayselt a szüleivel, hogy így kényszerítse lopásra az Emiroglu házban. Apjától való félelmében Aysel belemegy. Cevahir elnéző viselkedése Melekkel szemben, egyre inkább feltűnik mindenkinek a műhelyben és nagyon dühíti Bahriye-t. Ümit egyre inkább belehabarodik Arzuba. Serdar elviszi Goncát az állítólagos, leendő házukhoz. Ferhat és Aysegül megszöknek.

2019.06.20., Csütörtök 16:50 - 3. évad, 24. rész

Kazimot, miután Aysel átadta neki az ékszereket, elkapja a rendőrség. Ferhat, Melek és Aysegül feljelentést tesznek a rendőrségek, de Ferhatot bent tartják, mert a fegyvere, lehetséges bűnjel egy gyilkosságban. Melek velük marad. Zeynep aggódik a vizsgája miatt, mert nincs ideje készülni rá. Yusufot kiengedik a börtönből. Veyselék üzlete egyre sikeresebb. Gonca egy véletlen folytán rájön, hogy a ház, amit Serdar állítólag nekik épít, valójában nem is létezik.

2019.06.21., Péntek 16:50 - 3. évad, 25. rész

Yusufot kiengedik a börtönből, mivel bebizonyosodott ártatlansága, ezért Elif visszaviszi neki Findiket, a kutyáját, és egyúttal bocsánatot is kér tőle. A hírnek láthatóan egyedül Cevahir úr nem örül, aki úgy tűnik valami rosszban sántikál, hogy megszerezze Yusuf műhelyét. Eközben Elif eltölti az első napját a második osztályban, amit nagyon élvez, hamar új barátokat szerez, úgy néz ki, egyedül egy lány nem szíveli, de az új tanárnénije is meg van elégedve vele. Mindenkinek jól alakulnak a dolgai: Veysel és Murat hatalmas üzletet köt, azonban a női vevőkörnek Tülay egyáltalán nem örül.