Elif - A szeretet útján 3. évad, 74-78. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 3. évad, 74-78. rész tartalma

 

 

2019.09.02., Hétfő 16:00 - 3. évad, 74. rész

Elif az iskolában rájön, hogy Meleknél maradt a tiarája. Elkéredzkedik, hogy elmehessen a varrodába. Útközben találkozik Yusuffal, és meghívja őt is a versmondásra. Selim felhívja Meleket, mert hirtelen megbeszélésre kell mennie, ezért nem tudja megnézni Elifet. Az iskolában Elif elszavalja a verset, és közben Ümit majdnem lelövi, de meglátja Yusufot, és úgy dönt, hogy előbb őt kell félre állítania. Megkéri egy barátját, hogy nézzen utána Yusufnak. Tőle megtudja, hogy Yusuf ügyvéd volt, és egy alkalommal egy kegyetlen ember ellen dolgozott. Megnyerte az ügyet, és a férfi a szeme előtt lőtte le a családját.

2019.09.03., Kedd 16:00 - 3. évad, 75. rész

Ümit elrabolja Elifet és közben Meleket és Yusuf-ot is tőrbe csalja. Melek tévesen azt gyanítja, hogy Yusuf rabolta el Elifet. Arzu boldog, mert végre úgy érzi, hogy sikerült elérnie a célját, vagyis megszabadulhat Eliftől és Melektől is. Bahriye folyamatosan piszkálja Feraye-t, mert féltékeny rá és látja, hogy Cevahir szemet vetett rá.

2019.09.04., Szerda 16:00 - 3. évad, 76. rész

Arzu elkábítja Elifet és magával viszi a villájába. Yusuf, akit Ümit szintén a gyárépületbe csalt, megsebesíti Meleket, de próbál segíteni rajta. Melek azonban nem bízik benne, ám végül a vérveszteségtől elájul, így Yusuf megpróbálja őt kórházba juttatni. Egy kunyhóban kötnek ki, és amíg Yusuf elmegy segítségért, Melek megszökik. Ümit abban a hiszemben megy Arzu-hoz, hogy Melek-nek esélye sincs, hiszen bezárta Yusuffal az épületbe, ezért ott fog elvérezni, Yusuf pedig börtönbe kerül.

2019.09.05., Csütörtök 16:00 - 3. évad, 77. rész

Melek sérülten elmegy Arzu-hoz, hogy adja vissza neki Elifet és közli Arzu-val, hogy tudja ki a cinkostársa, mert leleplezte. Arzu félre érti és azt hiszi, hogy Melek rájött arra, hogy Ümittel szövetkezett. Yusuf is Arzu házában köt ki, de Ümit még időben észreveszi, leüti, bevonszolja az alagsorba és megkötözi, majd mikor meghallja Meleket, Eliffel elszökik a házból. Az Emiroglu házban közben már mindenki aggódik, mivel Feride az iskolában megtudta, hogy Elif eltűnt az udvarról, Melek pedig elindult, hogy megkeresse, de azóta egyikükről sincs hír.

2019.09.06., Péntek 16:00 - 3. évad, 78. rész

Selim megérkezik a kórházba Melekhez, ahol megdöbbenve hallja az orvostól, hogy sógornőjének nem balesete volt, hanem meglőtték őt. Mikor Melek magához tér elmondja, hogy Elifet elrabolták tőle, és mivel Yusuf lőtte le – igaz, csak véletlenül, mivel Arzu tőrbe csalta –, azt feltételezi, hogy a könyvesboltos rabolta el a lányát, mit sem sejtve arról, hogy Ümit dolgozik valójában Arzunak. A férfi olyan jó munkát végez, hogy mire Melek és Selim eljönnek a kórházból, és utána erednek Elif már egy faházban van, amit a férfi vastagon körbelocsolt benzinnel, hogy azt felgyújtsa.