A palota ékköve 12-16. rész tartalma

ˆhirdetés

A palota ékköve 12-16. rész tartalma

 

 

2019.09.30., Hétfő 16:25 - 12. rész

Jang-Geum magán próbálta ki a bénulást előidéző ételösszetevőket, de sikeresen felépült belőle. Később derült csak ki, hogy ennek maradt némi utóhatása, ami rá nézve elég komoly dolog: nem érez ízeket. Az első udvarhölgy egészségi állapota egyre romlik, ezért versenyt hirdet a posztjára. A két jelölt Choi és Han udvarhölgy, segítőiknek pedig Geum-young-t és Jang-Geum-t választják.

2019.10.01., Kedd 16:25 - 13. rész

Han udvarhölgy meg akarja tanítani Jang-Geum-t kóstolás nélkül főzni, mert tudja, hogy anélkül is megy neki. A palotában megromlik a szójababpaszta, ami szerencsétlenséget jelent. Choi és Han udvarhölgy a segédjeikkel együtt elindulnak, hogy kiderítsék mitől lehet ez. Choi továbbra is gonosz terveket sző a háttérben.

2019.10.02., Szerda 16:25 - 14. rész

Jang-Geum keresi a megoldást, ami segítene rajta, hogy újra érezzen ízeket, mindenféle veszélyes vagy undorító kísérlet érdekli. Choi udvarhölgy egy kémet küld Jang-Geum szobájába, hogy minden titkát megtudják. Kiderül, hogy Jang-Geum nem érez ízeket, ezt megpróbálja felhasználni ellene, de a terve nem válik be, mert így is jobb ételt főz mindenkinél, ráadásul ismeretlen alapanyagból. Jang-Geum ízérzékelése visszatér.

2019.10.03., Csütörtök 16:25 - 15. rész

Choi udvarhölgy nem adja fel a harcot, újabb feladatot talál ki, hogy Jang-Geumnek távoznia kelljen a palotából, de ismét megbukik a terve. Jang-Geum visszanyerte régi formáját és ismét tele van lelkesedéssel és ötletekkel. A verseny is megkezdődik Choi és Han között, azonban nem az uralkodó, hanem az uralkodónő fogja kóstolni az ételeket. Egyszerű, mindennapi ételeket kell főzniük, ami mindkettőjüknek jól sikerült, azonban úgy tűnik, hogy Choi udvarhölgy lett a nyertes.

2019.10.04., Péntek 16:25 - 16. rész

Han udvarhölgy megharagszik Jang-Geumre, amiért az ő hibájából elvesztették a versenyt, ezért ismét el kell hagynia a palotát. A királyi dada nagyon beteg, Jang-Geumnek őt kell gondoznia. Szerencséjére ismerősökkel találkozik ott, nevelőapjával és a katonatiszttel, akivel nem közömbösek egymás számára. Jang-Geum először jut el a tengerhez és a katonát is beavatja a múlt titkaiba.

 

Elolvasok még egy cikket