A palota ékköve 17-21. rész tartalma

ˆhirdetés

A palota ékköve 17-21. rész tartalma

 

 

2019.10.07., Hétfő 16:25 - 17. rész

Geum-young egyre jobban rivalizál Jang-Geummel márcsak azért is, mert a katonatiszt, akibe gyerekkora óta szerelmes jobban érdeklődik Jang-Geum iránt, mint iránta. Han udvarhölgy megbocsát Jang-Geumnek és újra segédjévé fogadja. Az első udvarhölgy megtalálja Choi udvarhölgynél a titkos könyvet, ami segített neki a győzelembe. Choi és cinkosai egy járványra hivatkozva eltűntetik az első udvarhölgyet a palotából, hogy ne árthasson nekik.

2019.10.08., Kedd 16:25 - 18. rész

A járvány miatt a feje tetején áll a palota élete, ráadásul a nagykövet is most érkezik látogatóba. Kinevezték Choi udvarhölgyet az első udvarhölgy helyettesének, amíg betegeskedik. Choi elküldi Han-t és Jang-Geum-öt, hogy ők főzzenek a nagykövetre. Ez azonban bonyolultabb feladat, mint amilyennek elsőre bizonyul, hiszen a nagykövet cukorbeteg.

2019.10.09., Szerda 16:25 - 19. rész

A nagykövet végül elismeri Jang-Geum bátorságát és alázatát a főzés iránt, így nem bünteti meg a diétás ételekért sőt, őt és Hant bízza meg a további ételek elkészítésével is. Az első udvarhölgy nem hagyja magát eltávolítani, ezért minden követ megmozgatva visszamegy a palotába, mert még van egy kis dolga. Han és Choi egyenlően állnak a versenybe, hiszen a nagykövetnek készített ételek elnyerték az uralkodónő tetszését is. Már csak az utolsó versenyszám van hátra, amire Han a régi idők emlékeiből készül fel.

2019.10.10., Csütörtök 16:25 - 20. rész

Han és Choi udvarhölgy kitalálják a különleges menüjüket a versenyre. Han udvarhölgy alapanyagait megeszik az állatok, ezért ki kell mennie a palotából, hogy minden hozzávalót be tudjon szerezni. Útközben elrabolják, valószínű Choi udvarhölgy utasítására, hogy ne érjen vissza a versenyre. Jang-Geum nem hagyja, hogy emiatt elússzon a verseny, ezért ő főzi meg az ételeket Han udvarhölgy helyett. Ismét mind a két fél étele nagyon jól sikerül.

2019.10.11., Péntek 16:25 - 21. rész

A verseny egyre szorosabb, a végére Han udvarhölgy is odaér. A nyertes Jang-Geum lesz és így Han udvarhölgy lesz a konyhafőnök a jövőben. Choi nem tudja elfogadni a vereséget és lázadást szít az udvarhölgyek között. A betegeskedő első udvarhölgy véget akar vetni az ellenségeskedésnek, ám szervezete feladja a harcot.

 

Elolvasok még egy cikket