A palota ékköve 7-11. rész tartalma

ˆhirdetés

A palota ékköve 7-11. rész tartalma

 

 

2019.09.23., Hétfő 16:25 - 7. rész

Jang-Geumöt újabb szabálysértéséért száműzik a fűszerkertbe, ami nagyon nagy visszalépésnek számít és így valószínű, hogy nem lehet a királyi konyha udvarhölgye. Jang-Geum meglepődik, hogy csupa naplopó van az új helyen és ez elkeseríti. Azonban nem adja fel az álmait, szeretne visszakerülni a palotába. Sikerül egy olyan gyógynövényt termesztenie, amit már hosszú évek óta senkinek sem. Ezt mindenki el is ismeri és így visszamehet a palotába.

2019.09.24., Kedd 16:25 - 8. rész

Jang-Geum visszatért a palotába és részt vehet a királyi konyha udvarhölgyeinek versenyén, azonban hátránnyal indul távolléte miatt. Szerencsére barátai segítenek neki felkészülni. A vizsga nem sikerül túl jól, hiába hozza ki a legjobbat a kapott alapanyagokból és a körülményekből, megbukik.

2019.09.25., Szerda 16:25 - 9. rész

Az udvarhölgyek ugyan megbuktatták Jang-Geum-öt, de az uralkodónőnek nagyon ízlett az étel, amit készített. Ezért sikeresnek tekinti a vizsgáját, így udvarhölgy lehet belőle. Akinek sikerült a vizsga, azok számára egy új élet kezdődik, először is egymás szobatársai lesznek, ám ez korántsem olyan egyszerű. A katona, akit Jang-Geum megmentett továbbra is kutat a rejtélyes jótevője után. Egy véletlen balesetnek köszönhetően Jang-Geum-nek és a riválisának össze kell dolgoznia, hiszen az uralkodónak kell ételt készíteniük.

2019.09.26., Csütörtök 16:25 - 10. rész

Jang-Geum és Geum-young közös főztje nagyon jól sikerült, elnyerte az utalkodó tetszését. A palotában összeesküvés készül az uralkodónő ellen, amiben Choi udvarhölgy a fő cinkos. Beszervezi Geum-young-t, hogy segítsen egy talizmánt elrejteni, ami az uralkodónő gyermekét lánnyá változtatja magzati korban. Mint mindig, most is Jang-Geum kerül bajba emiatt.

2019.09.27., Péntek 16:25 - 11. rész

Az elrejtett talizmán ügyet végül ejtik, így a két lány megmenekül a számüzetéstől és a haláltól is. A hercegnek rejtélyes módon lebénultak a végtagjai és azt sejtik, hogy a királyi szakács által főzött leves az oka. Jang-Geum ki akarja deríteni az igazságot, hogy megmentse a nevelőapját a vádaktól és a büntetéstől. Ismét sikerrel jár és rájön a titokra.

 

Elolvasok még egy cikket