Utódok 3 premier a Disney Channelen

Utódok 3

Utódok 3 premier a Disney Channelen októberben

 

A Disney Channel következő premierje a tehetséges színészekkel, inspiráló dalokkal és lenyűgöző koreográfiákkal teletűzdelt Utódok 3, melyet a magyar közönség október 11-én, 19:00-tól nézhet meg először a Disney Channelen.

 

Az Utódok első, illetve második részei 2015-ben és 2017-ben a gyermekek és a tinédzserek körében a legnézettebb TV-s filmmé váltak, míg világszerte több százmillió fiatal figyelmét kötötték le. A film zeneszámai első helyet értek el az iTunes és a Billboard listáin is.

Az Utódok-filmek harmadik része a legambiciózusabb, melyben folytatódnak Mal, Evie, Carlos és Jay kalandjai – ők a Disney legelhíresültebb gonosztevőinek tinédzser gyermekei, akik azzal küzdenek, hogy szüleik tettei örökre meghatározzák őket (Demóna, Gonosz Királynő, Szörnyella De Frász és Jafar).

A történet az idilli Auradonban kezdődik, majd Mal, Evie, Carlos és Jay belépnek az Elveszettek szigetére, hogy az ott élőket arra bíztassák, éljenek az Auradon kínálta új lehetőségekkel. Csakhogy mikor sötét erők fenyegetik Auradon biztonságát, Mal attól tart, mindez Uma vagy Hádész haragjának tudható be és bosszúra készülnek. Ezek miatt úgy dönt, örökre lezárja a szigetre vezető utat, mellyel a barátságait és a hitét teszi próbára. Csakhogy ezen nehéz döntés ellenére is egy láthatatlan sötét erő fenyegeti a királyságot, így Malen és a barátain a sor, hogy mindenkit megmentsenek.

Az Utódok 3 az Emmy és a DGA-díjas rendező, Kenny Ortega munkája, aki korábban olyan nagy sikerű filmet is rendezett, mint a High School Musical. A forgatókönyvet Sara Parriott és Josann McGibbon írták, akik már az Utódok 2. részét is megálmodták, illetve WGA-díjat nyertek az Utódok-filmekért.

 

Szereplők:

Dove Cameron, Mal, Demóna lánya

Cameron Boyce, Carlos, Szörnyella De Frász fia

Sofia Carson, Evie, Gonosz Királynő lánya

Booboo Stewart, Jay, Jafar fia

Mitchell Hope, Ben király, Belle és a Szörnyeteg fia

Sarah Jeffery, Audrey, Aurora lánya

Brenna D'Amico, Jane, Jótündér keresztanya lánya

Melanie Paxson, Jótündér keresztanya

China Anne McClain, Uma, Ursula lánya

Thomas Doherty, Harry, Hook kapitány fia

Dylan Playfair, Gil, Gaston fia

Zachary Gibson, Doug, Dopey fia

Jedidiah Goodacre, Chad, Hamupipőke fia

Jadah Marie, Celia, Dr. Facilier lánya

Anna Cathcart, Dizzy, Drizella lánya

Dan Payne, Szörnyeteg

Keegan Connor Tracy, Belle

Cheyenne Jackson, Hádész