A palota ékköve 27-31. rész tartalma

ˆhirdetés

A palota ékköve 27-31. rész tartalma

 

 

2019.10.21., Hétfő 16:25 - 27. rész

Még mindig folyik a nyomozás Han és Jang-Geum ellen. Min Jeong-ho-t is elkapják, így már ő sem tud segíteni rajtuk. Újra megfőzetik a levest, azonban Choi és Geum-young elintézik, hogy ez is mérgezett legyen. A két nőt megkínozzák, végül Han bevallja, hogy ő tehet mindenről, de Jang-Geum ártatlan. A kivégzést megússzák, viszont egy szigetre száműzik őket rabszolágnak. Han udvarhölgy az oda vezető úton meghal, Jang-Geum sem akar már tovább küzdeni.

2019.10.22., Kedd 16:25 - 28. rész

Han udvarhölgyet hátrahagyva Jang-Geum megérkezik a szigetre. Sikertelenül próbál megszökni. Min Jeong-ho utána megy, hogy segítsen neki. A palotában Choi lett a konyha első udvarhölgye, végre elérték azt, amit akartak. Sajnos senki nem mer szembeszegülni az új vezetéssel, ezért nem tudnak segíteni Jang-Geum-ön.

2019.10.23., Szerda 16:25 - 29. rész

Min Jeong-ho a szigetre helyezteti át magát, hogy Jang-Geum közelében maradhasson és amikor eljön az idő, együtt térhessenek vissza a palotába. Jang-Geum egy gyógyító szolgálatába kerül és rájön, hogy ez a mesterség egészen hasonlít a főzéshez, ezért kezdi örömét lelni benne. Jang-Geum nevelőszülei rájönnek, hogy a kacsa valóban nem volt mérgezett, hiszen azóta azt eszik és a nevelőanyja teherbe esett. A megszületendő kisgyermek lehet a bizonyíték Jang-Geum ártatlanságára. Jang-Geum talál egy megoldást, amellyel hivatalosan is visszamehet a palotába: nővérnek kell állnia.

2019.10.24., Csütörtök 16:25 - 30. rész

Jang-Geum egyre nagyobb lelkesedéssel veti bele magát az új ismeret eljasátításába. Min Jeong-ho természetesen segít neki, amibe csak tud és egyre kevésbé tudja visszafogni érzelmeit. Yeon-Saeng-et, Jang-Geum legjobb barátnőjét az uralkodó ágyasának választja, tehát magasabb rangú lesz, mint Choi első udvarhölgy. Jang-Geum találkozik egy régi ismerősével, azzal az orvossal, akivel a fűszerkertben ismerkedtek meg és méhcsípéssel gyógyította meg.

2019.10.25., Péntek 16:25 - 31. rész

Két év eltelt és Jang-Geum szinte minden tud a gyógyászatról, csak az akupunktúra módszerét nem meri használni. Nevelőapja meglátogatja a szigeten, ám pont ekkor japán kalózok szállják meg a helyet, Min Jeong-ho-nak el kellett utaznia, ezért nincs, aki segítsen rajtuk. A kalózok kapitánya megbetegszik és Jang-Geum kénytelen alkalmazni az akupunktúrát, hogy megmentse. Min Jeong-ho visszatér és leverik a japánokat, Jang-Geum-mel pedig kitárják egymásnak a szívüket. Jang-Geum bajba kerül, amiért megmentette egy kalóz életét.

 

Elolvasok még egy cikket