A palota ékköve 37-41. rész tartalma

ˆhirdetés

A palota ékköve 37-41. rész tartalma

 

 

2019.11.04., Hétfő 16:25 - 37. rész

Shin doktort, Jang-Geum tanítóját el akarják távolítani az állásából, Choi udvarhölgy sikeresen meggyőzi az anyakirálynét, hogy alkalmatlan a gyógyításra. Jang-Geum ezt nem hagyja és furfangos módon ráveszi az uralkodónőt, hogy mégis kezeltesse magát, de az állapota rohamosan romlik, amin nem biztos, hogy tudnak már segíteni.

2019.11.05., Kedd 16:25 - 38. rész

Az anyakirályné egyre rosszabbul van, Jang-Geum azonban konyhai tudását felhasználva rájön egy gyógymódra, ami hatásosnak bizonyul. Az ápolónők közül is van, aki nem tudja elviseli, hogy Jang-Geum mindenben tehetséges, ezért szövetkezik Geum-young-gal, hogy ismét eltüntessék a palotából. A király hosszú idő után végre felkeresi Yeon-Saeng-et. A királyné meg van elégedve Jang-Geum munkásságával, ezért megígéri neki, hogy amint teheti segít visszaszerezni régi címét és rangját.

2019.11.06., Szerda 16:25 - 39. rész

A királyné a bizalmába fogadja Jang-Geum-öt, ami szúrja a többiek szemét. Jang-Geum rájön, hogy ki az, aki mindig bajba keveri mostanság. Járvány tör ki egy közeli faluban, Jang-Geum-öt odaküldik, hogy ezzel is távol tartsák a palotától, majd később ott hagyják a betegek között, hogy előbb-utóbb meghaljon. Min Jeong-ho most sem hagyja magára az ártatlan lányt.

2019.11.07., Csütörtök 16:25 - 40. rész

Min Jeong-ho és Jang-Geum megpróbálják megmenteni az embereket, de idő közben Jang-Geum is megbetegszik. Így sem adja fel, sikerül kiderítenie, hogy mi okozta a kórt, ami nem járvány és így orvosság is van rá. Visszatérnek a palotába és közlik a felfedezést, azonban Choi udvarhölgy nem akarja elhinni, hogy Jang-Geum-nek megint igaza van, ezért magán próbálja ki a mérgezett zöldséget, ami minden baj forrása. Megbetegszik, de Jang-Geum meg akarja gyógyítani.

2019.11.08., Péntek 16:25 - 41. rész

Jang-Geum megmenti Choi udvarhölgyet, bár eszébe jut a sok gonoszság, amit ellene elkövetett, ezért egy kicsit hezitál. Jang-Geum megint száműzni akarják, de jóakarói nem engedik. Yeon-Saeng teherbe esik a királytól, ezért magasabb rangot kap. Az ápolója azonban Choi udvarhölgyék cinkosa és azt akarják elérni, hogy elvetéljen. Szerencsére Jang-Geum rájön erre és megpróbálja megakadályozni.

 

Elolvasok még egy cikket