Az Utódok 3. zenei háttere

ˆhirdetés
Utódok 3 jelenet

A szereplők beszélnek az Utódok 3. részének zenéjével kapcsolatban

 

Sofia Carson, Booboo Stewart, Brenna D’Amico és Jadah Marie elmesélték, milyen varázslatos emlékeket őriznek a film zenei felvételeiről.

 

Hogy jellemeznéd az Utódok 3 zenéjét?

Sofia Carson: “Az Utódok 3 zenéje fenséges, hősies, erőteljes és energikus. Ez alkalommal nagyon sokfajta zenei stílus keveredik a filmben. A nyitószámban sok R&B betét tűnik fel. Egy másik számban a hip-hop és a pop dominálnak. A Broadway is megjelenik. Egy kicsit mindenkinek jut mindenből.”

 

Mikor hallottad először a film zenéjét?

Sofia Carson: “A forgatás első napján. Van egy nagyon gyönyörű videóm, amit akkor vettem fel, amikor mind a táncparketten ültünk. Kenny Ortega [a rendező] bekapcsolta a zenét. A főszereplő négyes, illetve a stáb többi tagja, közel 100 táncos, mind a földön ülve hallgatta a zenét. Nagyon varázslatos pillanat volt.”

 

Mire gondoltál, amikor a zenét legelőször meghallottad?

Jadah Marie: “Azt gondoltam, hogy bámulatos. Akkor még mások énekelték a dalokat a felvételen, nem mi – majd a forgatás alatt felvettünk mindent. Ez is nagyon izgalmas volt.”

 

Ha választhatnál egy zenészt az Utódok 3-ba, akkor ki lenne az?

Brenna D’Amico: “Ed Sheerant választanám, és Ariel gyermekét játszaná.”

Sofia Carson: “Én Bruno Marst szeretném, mert szerintem a nyitószámunkat ő inspirálta.”

Booboo Stewart: “Én imádom Buckethead-et, a gitárost. Ő a legjobb!”

 

A forgatások alatt sokat énekeltek, amikor a kamerák nem forognak?

Brenna D’Amico: “Persze, mind szoktunk énekelni. Még ha nem is játszanak zenét, akkor is énekelünk egymásnak.”

 

Mennyire élvezted, amikor a stúdióban a film zenéjén dolgoztatok?

Booboo Stewart: “Mindig is élveztem, amikor a zenét vettük fel, de ugyanakkor idegörlő is tud lenni. Mindig kicsit ideges leszek, hiszen olyan furcsa visszahallani a hangomat a hangszórókból. Ez alkalommal nagyszerű volt, mert minden szám mindenkihez illett.”

 

Hogy készülsz fel a stúdiófelvételre?

Booboo Stewart: “Mindig bemelegítem a hangom, mielőtt belépnék a stúdióba. Így nem terhelem meg a hangszálaimat, és így a legjobb a hangom. Pontosan ez az, amit szeretnék elérni, amikor egy olyan film dalait vesszük fel, mint az Utódok 3.”