A palota ékköve 22-26. rész tartalma

ˆhirdetés

A palota ékköve 22-26. rész tartalma

 

 

2019.10.14., Hétfő 16:25 - 22. rész

Az első udvarhölgy halála nagyon lesújtja a bizalmasait. Az élet azonban nem állhat meg, Choi továbbra is próbálja megbuktatni Hant, Jang-Geum pedig próbálja életben tartani a konyhát. Hant a legtöbben nem támogatják, ezért fontolgatja a lemondást, de tanítványa próbálja jobb belátásra téríteni. Han újabb versenyt kér a posztért az uralkodónőtől.

2019.10.15., Kedd 16:25 - 23. rész

Az uralkodónő elfogadja az új versenyt, amit rögtön meg is rendeznek. Ismét Han udvarhölgy lesz a győztes, így teljhatalmat kap a konyha ügyeiben. Choit áthelyezi a konyhából, Jang-Geum pedig új pozíciót kap, a készleteket kell ellenőrizni. Han és a katonatiszt is gyanakszik, hogy nincs minden rendbe a számok közül és igazuk is lesz, miután Choi családja felelős az ellátmányért, így nem meglepő, hogy a saját malmukra hajtották eddig a vizet. Jang-Geum anyjának naplója Choi kezébe jut.

2019.10.16., Szerda 16:25 - 24. rész

Choi udvarhölgy a napló alapján rájön, hogy Jang-Geum kinek a lánya. Ezek után egyértelmű, hogy Han és Jang-Geum el kell távolítani, Geum-young pedig vállalkozik is a feladatra. Geum-young figyelmezteti a katonát, hogyha nem hagy fel a készletek vizsgálatával, akkor feltárja Jang-Geum-höz fűződő gyengéd érzelmeit. Han és Jang-Geum végre rájönnek a közöttük lévő kapcsolatra.

2019.10.17., Csütörtök 16:25 - 25. rész

Jang-Geum és Han nagyon boldogok, hogy végre kiderült az igazság, hogy Jang-Geum édesanyja és Han legjobb barátnője, aki meghalt ugyanaz az ember. Egymás emlékeiből táplálkoznak és próbálják feleleveníteni a múlt történéseit, hogy a bűnösök megkapják a büntetésüket. Choi és Geum-young a vendégházba kerül, ahol kevésbé tudnak összeesküvés elméleteket gyártani. Jeong-ho a igyekszik megvédeni Han udvarhölgyet és persze Jang-Geum-öt.

2019.10.18., Péntek 16:25 - 26. rész

A király megbetegedett, valószínű mérgezett volt a kacsaleves, amit Han udvarhölgyék készítettek. Nyomoznak az ügyben, de addigis börtönbe zárják Han-t és Jang-Geum-öt. Jeong-ho igyekszik lebuktatni Choi udvarhölgy családját és segíteni az ártatlan udvarhölgyeknek. Jang-Geum végre rájön, hogy ő volt az a katona, akinek megmentette az életét. Geum-young bevallja Choi udvarhölgynek, hogy szerelmes Jeong-ho-ba és nem engedi,hogy megöljék, különben mindent elárul az eddigi cselszövéseikről.