A palota ékköve 42-46. rész tartalma

ˆhirdetés

A palota ékköve 42-46. rész tartalma

 

 

2019.11.11., Hétfő 16:25 - 42. rész

Jang-Geum-nek sikerül megakadályozni, hogy Choi és társai egy újabb gonosz tervet hajtsanak végre, most Yeon-Saeng és születendő babája lett volna a célpont. Geum-young véget vet Min Jeong-ho iránt érzett szerelmének és innentől kezdve csak Jang-Geum eltávolítására koncentrál, ha kell Min Jeong-ho-t is eltünteti az útból. Jang-Geum kicsempészi a királyi könyvtárból azokat az iratokat, amelyek felfedhetik Han udvarhölgy ártatlanságát, azonban rájönnek a szabálysértésre és bajba kerül emiatt.

2019.11.12., Kedd 16:25 - 43. rész

Jang-Geum először megmenekül a könyvtári incidens következményeitől, aztán mégiscsak kiderül a turpisság és ezért halál vár rá. A király nincs túl jó formában, ezért bajba kerülnek az udvarhölgyek és az orvosok is. Jang-Geum ismét megmenekül, a királyné bízik benne, hogy nem véletlenül nyomozott a király betegsége után és alkut ajánl neki: ha kideríti az igazságot, akkor életben maradhat, ha nem, akkor halál vár rá. Choi udvarhölgyék azt hiszik, hogy már halott.

2019.11.13., Szerda 16:25 - 44. rész

A királyné döntése alapján Jang-Geum titkoban elkezdi keresni a gyógymódot a király betegségére, ebben néhány jó barátja segít neki. Eközben a palotában mérgezett ételre gyanakodnak, a házkutatások és a konyhai alapanyagok ellenőrzése után börtönbe zárják és megkínozzák a Choi családot. Kiderül, hogy a múltbéli titkársági udvarhölgy áll a dolgok mögött, bosszút akar állni ő is a Choi családon. Jang-Geum-ék megtalálják a betegség ellenszerét, azonban ezzel a vádlottakat is tisztázzák.

2019.11.14., Csütörtök 16:25 - 45. rész

Szerencsére Jang-Geum rájött, hogy mi a betegsége a királynak és azt is tudja, hogy hogyan lehet meggyógyítani, ezt a királynővel is közli, így megindul a kezelés. Sokaknak nem tetszik, hogy egy egyszerű ápolónő kezeli a királyt, de úgy tűnik, hogy minden feltevése beigazolódik a betegséggel kapcsolatban. A sors iróniája, hogy Choi és Geum-young élete is ettől függ. A király már a látását is elveszíti, emiatt Jang-Geum ismét bajba kerül, ám idővel kiderül, hogy mégis hatásos a kezelés és folytathatja a gyógyítást.

2019.11.15., Péntek 16:25 - 46. rész

A király visszanyerte a látását és szinte teljesen fel is épült a betegségből, így már senki nem kérdőjelezi meg Jang-Geum tudását. A királyi orvos, aki szövetkezett Choi udvarhölgyékkel nem bírta a folyamatos megpróbáltatásokat, öngyilkosságot követ el. A végrendeletét elvileg Jang-Geum-re bízta, ami veszélyes is lehet Choi udvarhölgyékre. Jang-Geum továbbra is igazságot akar az édesanyjának és Han udvarhölgynek. Young-roh elpártol Choi udvarhölgyéktől és felkeresi Jang-Geum-öt.

 

Elolvasok még egy cikket