A palota ékköve 52-54. rész tartalma

ˆhirdetés

A palota ékköve 52-54. rész tartalma

 

 

2019.11.25., Hétfő 16:20 - 52. rész

A király egyre inkább a bizalmába fogadja Jang-Geum-öt, sok időt töltenek együtt. Ez sokak szemét szúrja, hiszen nem helyes, hogy a király egy ápolónővel tölti a szabadidejét. Az anyakirályné megparancsolja fiának, hogy tegye ágyasává Jang-Geum-öt, csak így lehetnek egymás közelében. Min Jeong-ho egyre féltékenyebb Min Jeong és a király kapcsolatára. A király fülébe jut, hogy Min Jeong-ho és Jang-Geum szerelmesek, ennek cseppet sem örül.

2019.11.26., Kedd 16:20 - 53. rész

Miután kiderült Min Jeong-ho és Jang-Geum szerelme, a király nem tudja, hogy mit tegyen. Egy íjász párbajra hívja ki Min Jeong-ho-t, hogy összemérjék az erejüket, de elveszti a párbajt, dühében pedig bevallja, hogy ő is szerelmes Jang-Geum-be. Min Jeong-ho könyörög a királynak, hogy Jang-Geum lehessen a királyi orvos, az ő sosrsa már nem számít. A király ennek a kérésnek eleget tesz, Min Jeong-ho-t pedig száműzi. A király halálos beteg lesz, azonban Jang-Geum tud egy új és veszélyes módszert, amivel megmentheti az életét.

2019.11.27., Szerda 16:20 - 54. rész

Senki nem támogatja Jang-Geum új orvosi módszerét, amivel meg akarja menteni a királyt, de maga a király érzi, hogy eljött a vég, ezért nem is akarja, hogy megmentse. Jang-Geum-öt elraboltatja a király és Min Jeong-ho-hoz viteti, hogy együtt tudjanak élni a palotán kívül. A király halála után 8 évvel Min Jeong-ho, Jang-Geum és kislányuk rejtőzködve élnek, folyamatosan keresik őket a palota emberei. A királyné egy nap visszaviteti őket a palotába és kegyelmet ad nekik, a rangjukat is visszakapják. Jang-Geum örül a régi barátoknak, azonban úgy dönt, hogy családjával együtt inkább szabad és boldog emberként él, aki segíteni tud a rászorulókon a palota falain kívül.

 

Elolvasok még egy cikket