Királyok Veszte! Megjelent Jenn Lyons fantasy története

Jenn Lyons: Királyok veszte

Magyarul is megérkezett Jenn Lyons fantasy-könyvsorozatának első része

 

Az Agave Könyvek gondozásában került kiadása Jenn Lyonstól a Királyok Veszte című fantasy történet. A könyv keménytáblás, védőborítós kiadásban jelenik meg, de ez csak a külső. Minden fejezetnek egyedi grafikája van, lesz benne térkép, több száz lábjegyzet és négy függelék segít abban, hogy elmerüljünk a könyv világában.

 

Jenn Lyons különböző uralkodóházakkal teli, intrikákban, csavarokban és akciójelenetekben gazdag regénye ereje teljében vonultatja fel a műfaj legjobb elemeit.

Ebben a könyvben mindenki találhat magának valami szeretnivalót: van egy fiatal dalnok főszereplő, aki tolvajként kényszerül kiegészíteni a megélhetését, hogy eltarthassa az apját; van egy ősi, rettenetes jóslat, ami az istenektől a démonokig, a sárkányoktól a mágusokig minden oldalt megmozgat; és van egy lenyűgöző világ, ami fejezetről fejezetre egyre többet mutat meg magából, és megágyaz egy olyan kalandnak, amit biztos nem felejtünk el egyhamar. Már csak azért sem, mert a főhősünknek nem az a végzete, hogy megmentse a világot. Hanem az, hogy elpusztítsa.

 

Megjelenés: 2019.11.26.