Az én kis családom 21-25. rész tartalma

ˆhirdetés

Az én kis családom 21-25. rész tartalma

 

 

2019.12.09., Hétfő 16:00 - 21. rész

Az Elibol gyerekek megdöbbennek, amikor az anyjuk, Shükran egyszer csak megjelenik a házuk küszöbén. Az idősebbek ellenségesen fogadják, de Kiraz és Fikret elhiszi neki, hogy ezúttal végleg maradni akar. Fikri és Shükran kölcsönösen egymást vádolják a házasságuk megromlása miatt, és Shükran kijelenti, hogy csak akkor hajlandó aláírni a válási papírokat, ha magával viheti Ismetet. Filizt annyira felkavarja az anyja hazatérése, hogy nem bír otthon maradni, Barish pedig megmutatja neki a házat, amit az utcájukban vett, és megmondja, hogy ezt neki vette. Eközben Cenk és Cemil megpróbálnak rákenni Barisra egy autólopási kísérletet.

2019.12.10., Kedd 16:00 - 22. rész

Tufan Filiz segítségével kideríti, hogy Tülay az anyjánál van Bursában, és azonnal utánamegy. Filiz ideiglenesen a Baris által megvásárolt házban lakik, de egyfolytában amiatt aggódik, hogy az anyja jól gondját viseli-e a kicsiknek. Shükran nem remekel az anya szerepben, ráadásul egyből összeveszik a szomszédokkal is. Fikri kénytelen bevallani Sheymának, hogy még házas ember. Szeretné minél hamarabb elintézni a válást, de Shükran csak azzal a feltétellel megy bele, ha lemond Ismet felügyeleti jogáról az ő javára. Hashim meglát egy fotót az interneten, amelyen Müjde Rahmettel összebújva pózol, és egyből el akarja küldeni a lányt a szülőfalujába, hátha ott tisztességet tanul. Baris megtudja, hogy Cenk megpróbálja besározni, és kérdőre vonja. A rendőrségi labor nem talál ujjlenyomatot Baris holmijain, ezért Cemil megpróbálja rávenni Cenket, hogy tegyen új vallomást, amelyben megnevezi Barist.

2019.12.11., Szerda 16:00 - 23. rész

Sukran próbálja gyakorolni az anya szerepet, de igen csak nehezére esik. Filiz, aki elköltözött miatta a szomszédba, igyekszik követni az otthoni eseményeket, és be is segít, mert Sukran bizony hiányosan végzi el a feladatait. Cemil figyelmezteti Barist, hogy nyomoznak ellene, de megúszhatja a nagyobb bajt, ha szó nélkül elköltözik a házból, amit vásárolt, és Filiz közeléből. Mujdét vidékre akarják kiházasítani. Nem tudni pontosan miért, de Seyma könyörög az apjának, hogy a problémát oldják meg másképp. Hashim viszont hajthatatlannak tűnik. Tulay visszatér Tufan nagy örömére. A lányban megvan ugyan a félsz, de Filiz és Tufan is biztosítja őt arról, hogy kitartanak mellette.

2019.12.12., Csütörtök 16:00 - 24. rész

Shükran összehívja a családot vacsorára, ahol bejelenti, hogy újra férjhez megy a jelenlegi barátjához, és ebből adódóan Fikritől elválik. A férfit ez eléggé kiborítja. Bánatában Seymához menekül. Ahol Hashim Seyma férje épp Mujde leendő kérőjét és annak szüleit látja vendégül. Ez az összejövetel is botrányba fullad. Mujde tesz róla, hogy a vendégek és jövendőbelije ne higgyék olyan jó kislánynak, mint előzőleg beállították. Cemil őrizetbe veszi Barist, miután a fiú nem tűnt el, ahogy arra a rendőr felszólította. A kihallgatása után viszont azzal szembesül, hogy a Baris elleni bizonyítékok eltűnnek a rendőrautójából. Így kénytelen őt elengedni. Mindez Filiz előtt zajlik, és bár Cemil Baris bűnös mivoltjáról nem tudja őt meggyőzni, azzal a lány is szembesül, hogy Baris eltitkolta a valódi nevét, amit számon is kér tőle…

2019.12.13., Péntek 16:00 - 25. rész

Sheyma boldog, mert azt hiszi, hogy Fikri válni akar, pedig neki esze ágában sincs. Összevesznek Shukránnal azon, hogy a nő magával akarja vinni Ismetet. A vita hevében kiböki, hogy a kisfiú nem is Fikri fia. A testvérek is hallják a vitát, és nagyon felkavarja őket. Fikri, bár nem akarja elhinni, vigasztalhatatlan. Filiz elmegy Cenkhez, hogy Baris múltjáról érdeklődjön. Cemil ráállít egy rendőr Savashra, azaz Barisra, hogy derítsen ki róla mindent. Egy autóba zárt kisfiú miatt Baris Filiz és a méltatlankodó tömeg előtt kinyitja a kocsit, hogy kimentse a fiút. Rahmet is szeretne apasági tesztet csináltatni, mert reméli, hogy talán ő sem Fikri fia. Tülay gyermekért imádkozik. Cemil és Baris összecsapnak, egyelőre csak szóban. Rahmet szembesül Müzsde világával, és nagyon kiakad. Filiznek elege van a szüleiből.