Mihalik Enikő lett a harmadik

Megvan a pénteki döntő kettőse, Mihalik Enikő lett a harmadik A Konyhafőnök VIP-ben

 

A Döntő hetének legnehezebb és legizgalmasabb pillanatai még hátra vannak! A top3 versenyző, akik idáig eljutottak, a karácsony hangulatát kellett, hogy megidézzék.

 

Ehhez mindenki kapott segítséget: Róka Adrit Kabát Peti, Mihalik Enikőt édesanyja, Sztarenki Dórit pedig legkisebb húga, Lidia Di Nappo támogatta a főzés során. A feladat azonban korántsem volt idilli, klasszikus karácsonyi főételek és desszertek alapanyagaiból kellett egy teljes új ételt komponálni.

 

A második főzésben ismét önállóan állt neki a három legjobb a főzésnek. Zé azonban nem bírta ki tréfa nélkül: a feladat ismertetése közben kiderült, hogy a sokat sejtető cloche alatt egy üres tányér hevert a versenyzők előtt, akik első körben úgy tudták, hogy az elkészítendő étel a fantáziájukra van bízva, "mindössze" a Finálé színvonalához mérten kell elkészülnie, a Piactérről pedig szabadon válogathatnak. Igen ám, de a Piactér ezúttal kizárólag hagymafélékkel volt tele! Így a második feladat valójában hagymafélék Finálé-kompatibilis feldolgozása volt, amit Mihalik Enikőnek nem sikerült tökéletesen elvégeznie, így ő lett a 3. helyezett.

A pénteki Fináléban így Róka Adrienne és Sztarenki Dóra küzd meg egymással A Konyhafőnök VIP címért és a 10 millió forintért!