Az én kis családom 33-37. rész tartalma

ˆhirdetés

Az én kis családom 33-37. rész tartalma

 

 

2020.01.06., Hétfő 15:55 - 33. rész

Kiderül, hogy Asim távol volt, amikor Hikmet fogant; a fiú repes a boldogságtól. Filizék Tülay-jal Tufan kávézójában húzzák meg magukat a csatornaprobléma miatt. Kiraz közben belázasodik, és végül kórházba kell vinni. Baris a megmentésükre siet, és felajánlja a saját lakását, Kiraznak pedig magánkórházat intéz. Baris megkéri Filiz kezét, de kosarat kap. Rahmet odaadja Müjdének a matematika feladvány megoldását, de az ellenfél csapat csak akkor akarja kifizetni, ha megnyerik a versenyt. Fikrinek elege van a házimunkából, ráadásul Hashim kaján vigyorral figyeli az ágyban pihenve.

2020.01.07., Kedd 15:55 - 34. rész

Fikri megunja Sheyma mellett az életét, és úgy dönt inkább világgá megy, de legalábbis vissza az utcára, mintsem elkötelezze magát. Hasim, Sheyma egykori férje ezt örömmel veszi, és már korántsem olyan beteg, mint hinnénk. Rahmetet megkörnyékezi egy Duygu nevű egyetemista lány, ezt Müzsde rossz szemmel nézi. Basri váratlanul megjelenik Filiznél és közli velük, hogy visszaköltözhetnek a házba, sőt még bérlet díjat sem kell fizetni, mondván hibázott, és úgy érzi, ha tud segítenie kell a családon. A lánynak ez gyanús ugyan, de óriási örömöt okoz mindnyájuknak.

2020.01.08., Szerda 15:55 - 35. rész

Fikri úgy dönt visszamegy az utcáról Sheymához, mert befagy a mindene. Rahmet találkozik Duyguval, de óriási bunyóba keveredik a lány barátaival, és a rendőrségen köt ki. A vetélytársakkal együtt megússza kisebb ejnyebejnyével. Baris kiönti a szívét Filiznek, aki úgy tűnik megbocsát neki. Közben azért egy autólopást is szervez Ali-val. Utóbbi kocsit, miután nem éri el Baris-t, a fiú házához viszi, ahol Rahmetre és Hikmetre bízza, mondván adják át neki. A két fiú azonban hírt kap Esráról, hogy a szüleinél van és retteg a férjétől. A srácok nem haboznak bepattannak a Baris féle kocsiba, és sietnek Esrához.

2020.01.09., Csütörtök 15:55 - 36. rész

Filiz és Baris kibékülnek. Rahmetet és Hikmetet Cemil beviszi a rendőrségre, hogy vallomást tegyenek – a szájukba rágja, hogy mit kell mondaniuk, hogy ne tartsák ott őket. Baris megtudja, hogy bevitték őket a lopott kocsi miatt, és magára akarja vállalni az ügyet. Cemil álnokul üzletet köt vele, és úgy tűnik, hogy ezzel a csúnya trükkel ezúttal tényleg sikerül csőbe húznia a fiút. Savash pénzt kér az anyjától Filiz házához, és búcsút vesz tőle. Esra másnap reggel azt mondja Hikmetnek, hogy csak pánik üzenetet küldött neki egy szokásos sima civakodás alatt, ami sokkolja a fiút. A valódi, fájdalmas sérüléseiről nem beszél neki.

2020.01.10., Péntek 15:55 - 37. rész

Erkan tanár úr csalódott Rahmetben, és ezt el is mondja neki. Erkan nem hagyja annyiban, és elmond mindent Filiznek. Hikmet „szakítani” akar Esrával, de a véletlen közrejátszik, és új remény ébred benne. A testvérek visszaköltöznek a szépen kifestett házba. Baris szomorú, hogy el kell mennie, és Cemil feleslegesen és kegyetlenül emlékezteti az ígéretére. Egy utolsó romantikus randevút tervez Filizzel. Filiz közben boldogan mutatja a gyűrűt Tülaynak. Amikor Sheyma rajtakapja Fikrit, hogy fojtogatja az általa mozgásképtelennek tartott Hashimot, szomorúan bár, de kiteszi a férfit a házból.