Remények földje 3-7. rész tartalma

Remények földje 3-7. rész tartalma

 

2020.01.06., Hétfő 16:45 - 3. rész

Gaffur félti nehezen megszerzett pozícióját, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy Yilmaz és Züleyha mihamarabb elhagyják a birtokot. A kialakult konfliktust csak tetőzi, amikor Züleyha tehetségével elnyeri Hünkar asszony bizalmát, aki azonnal állást ajánl neki a villában. Yilmaz sem marad sokáig a kunyhóban, őt Demir úr karolja fel és teszi meg sofőrjének. Gaffur tehetetlenségében megfenyegeti Yilmazt, akit azonban nem kell félteni…

2020.01.07., Kedd 16:45 - 4. rész

Az esküvőn Züleyha és Saniye közti viszony még inkább elmérgesedik. Hünkar asszony az éjszaka közepén meglátja, amint Yilmaz és Züleyha csókolóznak. A nagy sürgés-forgásban senki sem vette észre, hogy a nagymama kisétált a házból; mindenki nagy erőkkel az ő keresésére indul, de csak a csatornánál sikerül megtalálni őt, amikor ijedtében belepottyan a vízbe. Azonban csak egy férfi van a talpán, Yilmaz, aki utána mer ugrani a hideg ellenére. Tettéért Hünkar asszony bőségesen meg is jutalmazza, azonban amit Gaffurtól kap a férfi, azt már nem teszi zsebre… Demir és Fadik érzelmei egyre mélyebbek a „testvérpár” iránt.

2020.01.08., Szerda 16:45 - 5. rész

Hünkar asszonyban felmerül a gyanú, hogy Yilmazéknak vannak még titkai előttük, ezért megteszi Gaffurt bizalmasának és arra kéri, hogy utazzon el Isztambulba és kérdezősködjön a fiatalokról. A kunyhóknál szörnyű járvány üti fel a fejét. Züleyha is nagyon legyengül, de róla személyesen Demir úr gondoskodik. Yilmaz a városba utazik, hogy elintézze a papírjaikat és egy kis meglepetéssel indul haza Züleyha-hoz.

2020.01.09., Csütörtök 16:45 - 6. rész

Demir úr arra kéri Züleyhat, hogy ne hagyja el a birtokot, de a lány annál inkább menni akar. Yilmaznak azt mondja, hogy nagyon fél, ezért mihamarabb tovább kell állniuk. A kunyhóknál úgy néz ki, hogy sikerült megfékezni a járványt, amiért Demir csakis Gaffurt hibáztatja, aki jelenleg Isztambulban van, Hünkar asszony parancsára. Gaffur mindent megtud Yilmazról a nénjétől, asszonya azonban megesketi rá, hogy elfelejti és titokban tartja az információt, ugyanis az intéző távolléte alatt tudomást szerzett Züleyha várandósságáról.

2020.01.10., Péntek 16:45 - 7. rész

Yilmaz rendkívül féltékeny, amióta Demir úr Züleyha körül legyeskedik és újabban már a szobájába is hívatja. Hünkar asszony szembesíti Züleyhat azzal, hogy tud várandósságáról. Yilmaznak sikerül megszereznie az új irataikat és a megbeszéltek szerint éjszaka elrejti egy biztonságos helyre, azonban mikor visszaér a birtokra, nem éppen kellemes meglepetés fogadja. Hünkar asszony ugyanis mindenre képes, hogy a fia nehogy megszégyenüljön…