Az én kis családom 26-30. rész tartalma

ˆhirdetés

Az én kis családom 26-30. rész tartalma

 

 

2019.12.16., Hétfő 16:00 - 26. rész

Rahmetet felháborítja Müjde weboldala, és ezt el is mondja neki. Seyma aggódik a lánya miatt, de Fikri megvigasztalja. Az apasági tesztekből kiderül, hogy Ismet az ő fia, Hikmet viszont nem. Rahmettel elhatározzák, hogy kiderítik, ki az igazi apja. A nyomozás közben fény derül Tülay titkára. Sukran és Filiz között még mindig feszült a helyzet, Fikrivel nemkülönben. Cemil elmegy Baris anyjához, hogy a fiáról beszéljen vele, és Filizt is újra megpróbálja felébreszteni, a lány azonban megmondja neki, hogy Barisnak hisz, a fiúnak pedig szerelmet vall. Fikri és Muharrem összeverekednek.

2019.12.17., Kedd 16:00 - 27. rész

Fikri felbérel egy színésznőt, hogy játssza el Sukran előtt Muharrem feleségét, és úgy néz ki, hogy a trükk beválik, mígnem Muharrem megérkezik, és ügyesen megdönti a tervet. Rahmet hevesen, Hikmet ímmel-ámmal nyomoz Hikmet vér szerinti apja után. Úgy tűnik, nem véletlenül nem akarta a dolgot, mert meglepő és kellemetlen gyanú támad bennük. Hasim hatalmas virágcsokorral és bűnbánó arccal kér bebocsátást Seyma házába, majd fegyvert fog rá és Müjdére, de még mielőtt végezhetne velük, szívrohamot kap. Filiz és a testvérek vidáman vacsoráznak Barisnál, hogy a szüleik nyugodtan veszekedhessenek otthon, amikor váratlanul beállít Ayla.

2019.12.18., Szerda 16:00 - 28. rész

Miután Sukran elmegy, a gyerekek összetörnek, és nehezen zökkennek vissza a rendes kerékvágásba. Hasimot hamar kiengedik a kórházból, de a szívroham következtében ideiglenesen lebénul, ezért otthoni ápolásra szorul. Rahmet és Hikmet kitervelik, hogyan faggathatná ki Hikmet Asimot a múltjáról; Hikmet egy beszélgetésben megpróbálja kideríteni, hogy ő lehet-e az apja. Baris többször is próbál beszélni Filizzel, de a lány ellenáll neki, még Ayla vacsorameghívása sem ingatja meg. Fikri Seymánál találja a mozdulatlanul fekvő Hasimot.

2019.12.19., Csütörtök 16:00 - 29. rész

Fikri nincs megelégedve a sorsával, mivel Seyma egyre bátrabban közlekedik az utcán, és ezért kezdi elhanyagolni a háztartást. Ráadásul aggódik, hogy a nő előbb-utóbb eljut Tufan kávézójába is, és rájön, milyen ember is valójában, ezért ravasz tervet eszel ki, hogy elriassza Seymát az utcán való császkálástól. Hikmet rémülten újságolja Rahmetnek, hogy azt gyanítja, Asim az igazi apja, a bátyja pedig azt tanácsolja neki, szerezzen egy hajszálat Asimtól, hogy DNS-tesztet csináltathassanak. Filiz bocsánatot kér Cemiltől, amiért sokáig nem hitt neki Barissal kapcsolatban, Cemil pedig elkezd reménykedni, hogy mégis elnyerheti a lány szívét.

2019.12.20., Péntek 16:00 - 30. rész

Az Elibol családnál váratlanul megjelenik egy férfi, aki állítja, hogy a ház, amelyben laknak az ő jogos tulajdona, és követeli a családtól, hogy költözzenek ki. Filiz eleinte hitetlenül fogadja, de mikor a férfi arra is rávilágít, hogy tud az apja csalásáról, azaz, hogy Fikri egy elhunyt nő nyugdíját vette fel éveken át, már hisz a férfi szavának. Teljes hát a kétségbeesés, de Tülay természetesen felajánlja a segítségüket, hogy a barátnője és testvérei ne kerüljenek utcára. Mujde után Rahmet is tetoválást készített magának, stílusosan Mujde nevének kezdőbetűjét.