Az én kis családom 43-47. rész tartalma

Az én kis családom 43-47. rész tartalma

 

 

2020.01.20., Hétfő 16:00 - 43. rész

Fikri egy szállodában múlatja a napjait, ahová Baris fizette be annak fejében, hogy letegyen a gyermekei felügyeleti jogáról. Közeleg a tárgyalás ideje, és Filiznek így egyre jobb esélye van elnyerni a testvérei gyámságát. Baris abban is segít a lánynak- persze annak tudta nélkül- hogy új munkahelye legyen, és egy nívós céghez protezsálja be. Hikmet egyre közelebb kerül Muzihoz, Cemil pedig elfogadja, hogy Filiz csupán látszatnak akarja az eljegyzésüket, amit egy buli keretében igyekeznek abszolválni még a tárgyalás előtt, hogy többen is tanúsíthassák a kapcsolatukat….

2020.01.21., Kedd 16:00 - 44. rész

Fikrit kidobják a szállodából, és mivel nincs egy vasa sem, megpróbálja visszakönyörögni magát Sheymához, ám az asszonynak még mindig fáj, hogy Fikri úgy megbántotta. Amikor Tülay rákérdez Filiznél, hogy Cemil miért van folyton körülötte mostanában, a lány végre bevallja, hogy eljegyezték egymást a gyermekfelügyeleti tárgyalás miatt. Cemil nagyon boldog, hogy Filiz a menyasszonya, az anyja azonban gyanakszik, hogy valami nincs rendben a hirtelen jött eljegyzés körül. Filiz még a tárgyalás előtt megpróbál beszélni Reyhannal, a gyermekvédelmis nővel, és megtudja, hogy ki jelentette fel őket a hatóságnál.

2020.01.22., Szerda 16:00 - 45. rész

Mivel a bíró úgy döntött, hogy Filiz csak akkor kaphatja vissza a testvéreit, ha férjhez megy, a lány tényleg hozzá akar menni Cemilhez, méghozzá minél előbb. Filiz villámesküvőt szeretne, Fatma viszont, aki nem tud róla, hogy ez csak álházasság lenne, kiköti, hogy az egyetlen fia csakis úgy nősülhet meg, ha óriási lakodalmat tartanak. Filiz megtudja Baris-ról, hogy autótolvaj, Cemilról pedig azt, hogy ő kényszerítette Baris-t, hogy elhagyja. Fikri közli Baris-sal, hogy nem költözik be a házába, viszont elvárja, hogy a fiú lakbért fizessen neki, és ennek fejében nem fogja kérvényezni a gyermekei feletti gyámságot. Tülay ismét reménykedni kezd, hogy talán teherbe esett, de nem akarja beleélni magát, amíg nem biztos a dolog.

2020.01.23., Csütörtök 16:00 - 46. rész

Tülay egyre reménytelenebb, amiért vélhetően nem lehet gyermeke. Mindent megtenne érte, de sorra érik a kellemetlen csalódások. Tufan igyekszik tartani benne a lelke, biztosítva őt a szeretetéről. Készülőben Filiz és Cemil esküvője. Baris nagyon nem szeretné, ha a két fiatal összeházasodna, de látszólag nem tudja megakadályozni a frigyet. Az otthonban is zajlanak az események, Kiraz új barátnője nagyon megtetszik Tülaynak, amikor a gyerekeknél jár látogatóban. Később célozgat is Tufannak, hogy esetleg örökbe fogadhatnának, ha már gyerekük nem lehet, de a férfinak nem esik le a tantusz. Hikmet és Rahmet tovább nyomoznak Cemil után.

2020.01.24., Péntek 16:00 - 47. rész

Barist a balesete után kiengedik a kórházból. Fikri csúnyán megfázik, legalábbis erre gyanakszik, de elmegy orvoshoz, ahol közlik velem, hogy súlyos májbetegsége van, így a férfi újfent temeti magát. Közben zajlanak Filiz és Cemil esküvőjének előkészületei. Rahmet tesz egy próbát, hogy az apját is elhívja az eseményre, de Fikri ódzkodik attól. Végül azért elmegy. Fikret és Kiraz kitalálják, hogy bojkottálják nővérük házasságát, ezért elhívják Barist abban bízva, hogy általa megakadályozhatják a nem kívánt frigyet….