Maria 6-10. rész tartalma

Maria 6-10. rész tartalma

 

 

2020.01.13., Hétfő 22:00 - 6. rész

Luis Fernando azt mondja Mariának, hogy szerelmes belé, és a lány elhiszi. A fiú bevallja Vladimir-nak, hogy csupán szórakozni szeretne a lánnyal, de Vladimir igyekszik lebeszélni aljas szándékáról. Luis Fernando megígéri Victoriának, hogy megváltozik, és hogy feleségül veszi Sorayát. Luis Fernando elviszi az operába Sorayát és Mariát. Az este botrányba fullad.

2020.01.14., Kedd 22:00 - 7. rész

Maria nagyon szenved, amikor megtudja, hogy Luis Fernando feleségül akarja venni a gonosz Sorayát. Rájön, hogy a fiú csak játszott az érzéseivel. Luis Fernando azt mondja Mariának, hogy nem gondolta komolyan a Sorayával kötendő házasságát, csak kíváncsi volt Maria reakciójára. Megígéri a lánynak, hogy megtanítja úrinőként viselkedni, de kéri, hogy ezt tartsák titokban.

2020.01.15., Szerda 22:00 - 8. rész

Maria csókolózni látja Sorayát és Luis Fernandót. A csalódott lány elhatározza, hogy otthagyja a házat, és visszaköltözik a szegénynegyedbe. Fernando nagyon dühös lesz, amikor megtudja, hogy a kis védencét elüldözték, és követeli Luis Fernandótól, hogy keresse meg. Soraya bejelenti, hogy gyermeket vár Luis Fernandótól. Maria csak Don Fernando unszolására tér vissza a házba.

2020.01.16., Csütörtök 22:00 - 9. rész

Luis Fernando elmondja Mariának, hogy szereti, és hogy egy napon még feleségül veszi. Soraya ideges, mert Calixta varázslatainak nincs hatása, és Luis Fernando még nem szeretett bele. Luis Fernando bejelenti Sorayának, hogy Mariát akarja feleségül venni. A lány szörnyű botrányt rendez, majd cselhez folyamodik. Egyik nőgyógyász ismerősét lefizeti, hogy igazolja a terhességé. A papírt lobogtatva visszamegy a De la Vega-házba.

2020.01.17., Péntek 22:00 - 10. rész

Fernando és Victoria rábeszéli Luis Fernandót, hogy vegye el Sorayát, aki gyereket vár tőle. A fiú végül beleegyezik. Vladimir elmondja Mariának, hogy Luis Fernando Sorayát veszi feleségül. Maria magyarázatot követel a fiútól. Luis Fernando megígéri, hogy a gyerek születése után elválik a feleségétől, hogy Mariával boldogok lehessenek, de a lány hallani sem akar róla.