Remények földje 28-32. rész tartalma

Remények földje 28-32. rész tartalma

 

2020.02.10., Hétfő 16:45 - 28. rész

Mikor Yilmaz megtudja, hogy Züleyha gyermekét valószínűleg elrabolták, azonnal a kunyhókhoz megy, hogy segítséget kérjen. Nazire el is mondja neki, hogy merre lehet a kisbaba és szerencsére Yilmaz meg is találja őt, még Gaffur előtt. Fekeli aga és Yilmaz egy ördögi tervet eszelt ki Demir Yaman ellen.

2020.02.11., Kedd 16:45 - 29. rész

Yilmaz ajándékot oszt a szegényeknek a kunyhóknál, hogy mosolyt csaljon az arcukra, és biztosítja őket arról, hogy mostantól ő felel a biztonságukért. Mikor Demir tudomást szerez erről, azonnal meg akarja találni Yilmaz támogatóját. Fekeli egy gyárat vásárol fogadott fiának és az újdonsült földesúrnak, Yilmaznak. Gaffur mikor Adanaba megy, megpillantja Yilmazt, aki egy jólmenő étteremben vacsorázik. Az intéző természetesen azonnal értesíti Demir urat, aki Yilmaz nyomába ered…

2020.02.12., Szerda 16:45 - 30. rész

Demir gyanítja, hogy Yilmaz az apja gyilkosa, Fekeli támogathatja, azonban az újságban a férfi gyászhírét olvassák. Az Adnan család Cukurova nagyszabású ünnepségére készül, azonban hamar lefagy a mosoly az arcukról, amikor Yilmaz hirtelen feltűnik a vacsorán…

2020.02.13., Csütörtök 16:45 - 31. rész

Az estélyen kitört botrány után Yilmaz a fejébe veszi, hogy beszélni akar Züleyhaval, mindegy mibe kerül. Sabahattin figyelmezteti Demirt, hogy szálljon le a magas lóról, még mielőtt nem késő. Züleyha ultimátumot kap anyósától, Hünkar asszonytól: vagy Yilmaz, vagy a kisfia, Adnan… Züleyha Sabahattintól kér segítséget, aki szintén tehetetlen.

2020.02.14., Péntek 16:45 - 32. rész

A kisfiú, akit Yilmaz elütött túléli az életmentő műtétet, azonban mikor Hünkar asszony értesül a történtekről, azonnal a javukra fordítják a balesetet. Züleyha célja elérése érdekében mindenkinek azt mondja, amit hallani akar: anyukától bocsánatot kér, Demirnek pedig szerelmet vall. Gaffur elszólja magát a felesége előtt arról, hogy valójában milyen viszony van Züleyha és Yilmaz közt. Fény derül Sermin hatalmas adósságaira.